Holky jsem teď v 15tt. Od včera mám hnědý vytoky. K doktorce jdu zítra ale pro klid duše jestli nevíte z čeho to muže bejt a nebo co to znamená?
@jjasmina sex jsem nemela a doktorka tam dnes není 😔
@momgabriella U obou prosperujicich tehotenstvi jsem mela. U prvniho jsem takhle hnede krvacela cely den v 6tt. Uz jsem byla smirena, ze je konec. Ale pak to ustalo a obcas jsem jen zaspinila. I doktor nechapal. Nemela jsem hematom, infekci, nic... U druheho jsem taky takhle zakrvacela, jednorazove, bylo to ale az pozdeji kolem 15tt.
@momgabriella Ale urcite je lepší pro kontrolu zajit k lekari. Kvůli možné infekci nebo podobne. Ja u prvniho resila hodne(byla jsem skoro porad na UTZ, krevni testy, stery a pod.- nic se neprokázalo), u druheho jsem cekala, jestli to nezmizi a zmizelo, tak jsem neresila.
@momgabriella Měla jsem v 11tt, byla to sobota a jela jsem na pohotovost, nedalo by mi to. Ale nic špatného to nakonec nebylo, dostala jsem Ascorutin.
Raději bych šla,já to tak měla a bylo to zamlkle. Nechci strašit samozřejmě a ať je vše ok 🍀
Holky tak jsem letěla do fnhk a snad bude vše v pořádku!!😊🙏🏼🙏🏼🍀🍀
Hnede spineni (stara krev) se rika v teh.ok, problem je cerstva cervena krev.
Měla jsem tam krvavý polyp na deloznim hrdle. Pan doktor ambulantne odstranil a teď čekám na výsledky histelogie 😊
Jsem také v 15 +2tt a mám hnědé výtoky, někdy jen ráno a někdy po celý den. Pak třeba i týden klid. Byla jsem na pohotovosti dvakrát a vždy vše v pořádku. Před 3 týdny mi našli na čípku polyp, prý by to mohlo být z něho. Může to i krvácet, prý je to dost citlivé.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@momgabriella občas se to staně třeba po pohlavním styku, jinak já bych asi běžela k dr hned