Hlavička dole. Mám se obávat?

tynule2224
12. led 2023

Dobrý den včera jsem byla na kontrole a doktorka říkala že malá je otočená hlavičkou dolů ale že to nic neznamená že se bude otáčet a že kdyby náhodou něco mám okamžitě jet do nemocnice 😕já všemu tomu mám placentu ve předu nějak blízko ke stěně břišní nebo tak nějak že mám být opatrná ☺️😕 mám se nějak obávat že by se porod rozjel ? Jsem 17+5

lucynka721
12. led 2023

@tynule2224 taky jsem měla malého hlavičkou dolů od cca 20tt až do 32tt, pak se otočil KP. Modlila jsem se, aby se otočil zpět a dělala i hřbety a naštěstí se teď ve 36+4 otočil zpět hlavičkou dolů 😆

fouskovi
12. led 2023

@tynule2224 byla bych v klidu mají tam spousty místa a budou se točit a otáčet ještě mockrát

carameels
12. led 2023

Tak zrovna na kontrole v nějakém 21+4 se mi dítě během prohlídky ultrazvuku, tedy během asi minuty, přetočilo celé z polohy hlavou dolů do pozice zadkem dolů 🙈 Doktorka musela čekat, až se tam dovrtí a zaujme nějakou polohu. Takže bych se toho vůbec nebála. Mimina tam mají ještě spoustu místa a budou se různě přetáčet.

tynule2224
autor
12. led 2023

Děkuji ☺️ jen jsem se lekla ☺️🤣

juliavolna
15. čer 2023

@tynule2224 otočila sa už ? 🙂

honatko092
15. čer 2023

@juliavolna Podle profilu se už týden a 5 dní točí doma v postýlce 😊👍🏻

tynule2224
autor
26. čer 2023

@honatko092 ano přesně 🤣😍 už ho máme doma 😊

krisstina93
Autor odpověď smazal
Zobraz

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru