Ahoj děvčátka. Dneska jsem byla na pohotovosti kvůli bolesti v podbřišku, jsem dneska 23+2 Nenašlo se nic co by přišlo na příčinu, nejspíš kašlem co mám a vazy. Čípek v pořádku. Každopádně jelikož jsem už předčasně rodila dala mi paní doktorka gynprodyl 200. Dávkování 0-0-2 zavádět. Po přečtení letáku mi tu nesedí dvě věci. Prý by se nemělo zavadet🤔 a neměla by se na jednu dávku dát vetsi dávka než 200. Tak teď nevim😑
ja jsem taky zavedela 2 tablety večer.. taky jsem cetla leták, kde bylo, že se tablety maji polykat, tak jsem volala doktorce a rekla, že jo, že mám zavadet.. ze nektere ženy to polykali, ale prej jim bylo spatne na zaludek, tak proto zavadet 😊
@moxha taky si měla dvoustovku? Někdy ty letáky spíš vyděsí 😂 dekuju
@suzanne_capulet super, děkuju za odpověď. Ano to je něco jako s utrosem. Málo žen progesteron snese. Žaludek to moc nedává. Ale i jsem cetla že gynprodyl není uzpůsobeny na zavádění. Tak jsem se radši zeptala. A pak mi zarozilo to dávkování protože do sebe na jednou nacpu ctyrstovku a to píšou taky že by se nemělo. Ale tak snad dr ví co delaj 👍
@malaprincezna0 jestli chceš si bejt opravdu jista, tak skus zavolat doktorce v pondeli, ale snad opravdu vi, co delaj 🙂
@suzanne_capulet zrovna tahle dr říkala že je sama v tehu brala. Protože první ditatko se jí narodilo ve 30 týdnu. Tak u dalších dvou brala tohle celé tehu. Tak předpokládám, že musí vědět... A evidentně je to normální když i ty si to tak brala. Díky.
@malaprincezna0 jasne, tak preju, at je vsechno v poradku 😊
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Zaváděla jsem do pochvy 3x denně 2 tbl a bez problémů .