Gynekologie Krupka, 2.screening. Podstoupil tam někdo? Platí se?

roselilie
1. únor 2022

Ahojky, navštěvuje někdo gynekologii v Krupce? Zajímalo by mne, zda někdo z vás podstoupil přímo zde v ordinaci 2.screening miminka, zda se platí a nebo to jde přes pojišťovnu? Dále by mne zajímalo, kdy vám p. doktorka nebo p. doktor udělal 3D ultrazvuk. Hezký den ☺️

sorboni30
1. únor 2022

@roselilie Ja jdu ted ve čtvrtek na 3-4D ultrazvuk a jsem 26+4tt. Jinak screening nevim, ale myslim ze proplaci neco pojistovna. Mrkni na stranky sve pojišťovny

heduska142
1. únor 2022

@roselilie ahojky taky chodím do Krupky , 2 screening mi dělali v ordinaci a nic jsem neplatila. Na 3D ultrazvuku jsem taky byla a taky mi ho delali cca v 26tt 🙂

roselilie
autor
2. únor 2022

@heduska142 Moc děkuji za info ☺️

roselilie
autor
4. dub 2022

@heduska142 Kolik jste platila prosím za 3D ultrazvuk? Měla jste svou flešku? Jen mne zajímá,zda je cena stejná jako v ceníku,který je uvedený na stránkách gynekologie.Děkuji předem za odpověď 😊

heduska142
4. dub 2022

@roselilie mě automaticky dělali ten za 4D na jejich DVD a cena souhlasila s tím jejich ceníkem ☺️ a ještě jsem dostala dvě fotky . A můžu doporučit dělala ho strašně moc hodná sestřička ☺️

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru