Gennet Liberec vs. Praha

lobella
14. kvě 2018

Ahoj, prosim o zhodnoceni z pohledu 1.screeningu a 2.screeningu. Na prvni jsme byli v Praze a prestoze mi vsichni rikali, ze to bude dlouhy utz, kamaradka kedna byla pul hodiny, druha 20 minut jen utz, tak my byli za 5 minut venku i se zpravou a celkovym hodnocenim. Premyslime nad Libercem, ze bychom tam jeli na 2.velky utz. Je tu nekdo, kdo muze tyto dve pracoviste porovnat z pohledu delky a kvality vysetreni?

lobella
autor
14. kvě 2018

Nikdo nic?

pintule01
14. kvě 2018

@lobella za mě rozhodně LBC,ale hodně záleží na jakého narazíš doktora(jak v Praze,tak Liberci)
Do Liberce totiž dojíždí i doktoři z Prahy,takže by ti ve finále velký utz mohl dělat úplně ten stejný doktor :-/
Já si v Lbc vyžádala na doporučení svého gynekologa doktorku Johanovou,je hodně důkladná,ale spousta maminek na ní nadává.
Nám v předchozím těhu zjistila roštěp rtu,doporučila odběr plodové vody a zjistila se díky její důkladnosti VVV.Bylo to pro nás těžké,ale jsem jí vděčná,díky ní se na vadu přišlo ještě relativně včas.Bohužel spousta nastávajících maminek nesnese její přístup,asi není tak citlivá jako ti,podle mě,ne tak dobří doktoři jako je ona.

whitechocolate
14. kvě 2018

Nevím jak v Praze, ale v Lbc jsem byla teď nedávno , první i druhý utz dělala stejná Dr. Johanova, je pravda, že moc sympaticky nezapůsobila, ale co měla zkontrolovat, to zkontrolovala a snažila se hledat dokud nenašla, když bylo malé blbě natočené, určitě to nebylo odbyté, jak jsem to zažila v nemocnici s prvním, dokonce jsem se divila, jak ochotně se snažila najít pohlaví.A trvalo to cca 20 minut, potom jsme se posadily a ještě upřesnila celkově výsledek.

lobella
autor
14. kvě 2018

Holky diky, nakonec jsem zvolila opet Prahu... Kolegy zena chodi do Liberce a rikali, ze jak kdo, nekdo mily a nekdo nerudny... Ja byla v Praze u Brezinove, co jsem cetla, tak celkem kapacita, ale bylo to takove frk frk, ze si prcka uziju vic i na bezne kontrole... Ale den druhy by mel byt dukladnejsi, tak snad se pokochame vice🙂

werik153
20. kvě 2018

Já. V Praze naprostá katastrofa, v životě bych tam už nešla. Jsem celkem vážně nemocná, nemoc je dědičná, ještě jsem nebyla ani těhotná, byla to taková před konzultace a doktorka mi jednoznačně řekla, že MUSÍM na plodovku a v případě pozitivního nálezu zrovna na potrat....
V Linerci úplně jiný přístup, tam jsem šla už hako těhotná, na žádnou plodovku jsem nešla a vše je v pořádku...

werik153
20. kvě 2018

Co se týče délky vyšetření, trvalo zhruba 15-20 minut.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru