Ahoj, zajímalo by mě co si myslíte holka nebo kluk? Dr. neví .. foto z 3D. Zajímají me názory, děkuji všem kdo napíšou. M.
@geilinka dekuji za názor 😊
A já bych řekla že holka 🙂 hlavně podle fotky z klasického utz, dokonce tam jde pěkně vidět kávový zrno 🙂
@lilian2111 děkuji 😁
@poopcaaseznamcz holka
Rekla bych holku🤔
kdyz nevi doktor pochybuju ze tady nektera bude vedet..abys pak nebyla zklamana az se tady netrefi 😊
Já si taky myslím, že je to holčička. 🙂
Rekla bych ze holcicka 🙂 je tam videt to zrno 🙂
Diky všem za názor 😊 .. zklamaná nebudou v žádném případě ♥️jen me zajimaly nazory vice lidi😁
Já bych řekla kluk 🙂
@krtcice diky🌹 .. 15.1 je naše poslední šance na 3 utz😂 pak se hezky necháme překvapit .. dekuji za nazory😊
Taky bych tipla holku🙂Mam doma kluka i holku a podle fotek z jejich ultrazvuku mi to prijde vice na holcicku.
@poopcaaseznamcz pokud zjistíte, tak sem napiš, sama jsem zvědavá 😀
Já tipuju kluka.
taky jsem zvedava.. 🤣🤣
Určitě napíšu pokud doktorka konečně uvidí😁 .. je to taková malá záhada 😂.. na tom 3D ultrazvuku doktorka říkala holka kluk, holka, kluk, holka, kluk až jí to přestalo bavit že si musíme počkat na poslední utz že vůbec neví😁 já osobně si myslím že je to holčička ♥️😁 přítel a kamarádky tam vidí kluka 😂♥️ jo taková malá zábava 😁 ale věřím že toho 15 se to rozlouskne 🌹
Tak poprvé přispěju do takové diskuze :D myslím, že kluk, kávové zrno na těch utz nevidím. A to jsem to měla u sebe 2x. 2x jsem to krásně viděla, 2x se mi holky ukázaly v celé své kráse. Vypadalo to jinak. Tohle bude kluk jak buk 🙂
@leilinka1234 děkuji za názor 🌹15 snad napisu verdikt😜
@poopcaaseznamcz a v jakém jste týdnu ? Zaráží mě, že Mudr neví, když je mezi ty nožky tak krásně vidět...tak mě napadlo, že říká, že neví, že je ještě brzy dát 100% názor?
Jinak mě osobně se to jeví jako Kluk...na tom 3d mi to přijde jako pytlíček, u holčičky bych čekala, že bude vidět drážka 🙂
@ebak momentálně jsem v 29t ve stredu přesně. Na tom 3D jsme byla 26t. Příští st jdu na posledni 3 velky utz. No taky uz se divi vážně všichni v okolí ze to ještě nevíme tak nejak spoléháme na ten poslední ultrazvuk 😊 .. nevím taky mi prijdou celkem kvalitní ty fotky na určení ale když nevidela nevidela😁 děkuji za názor .. 🌹
Tezko rict, jsem z oboru a dokazu v tom najit oboji 🤔
@iris92 😆😆 tak jsem rada ze lidi ze "zdravky" to vidi stejně .. diky za nazor🌹😊
já vidím kluka
@teckadvojtecka diky🌹
Tak čekáme holčičku♥️
@poopcaaseznamcz 👶👧 gratulaceee
@poopcaaseznamcz gratulace veliká
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Nevyznam se v tom, ale myslim, ze kluk.