Ahoj holky,
prosím vás o radu, jaké vitaminy jste braly v těhotenství? Ja jsem nyní v 2. trimestru a beru jenom Femibion 2. Myslíte, že je to dostačující?
@anna987 ja femibion odmitla brat. Uzivala jsem jen kyselinu listovou a rybi olej. Pokud si zdrava a mas kvalitni a pestry jidelnicek je to naprosta zbytecnost.
Já tyhle vitamíny nějak nemusím hlídám si stravu omega 3. Podle mě je to zbytečné a co jsem slyšela tak hodně maminek pak rodí větší děti.. (za tuhle teorii ruku do ohně nedam) Ale nemyslím že je ti třeba podle mě jen marketingový tah...
@nektarinka123 taky si myslim
@brabechanule hodně žen neumí štěpit kyselinu listovou (až 70%) a ani o tom neví, zjistí to jen genetické testy. Třeba Femibion, fertiprona ji už mají nastepenou. Ale co se týká velkých děti já a mnoho známých bralo vitamíny a nikdo nemá nijak velké dítko/a, všechny děti byli v rozmezí 2,8 - 3,6 kg.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@anna987 já jsem brala v obou tehotenstvích jen femibion a myslím, že je to dostačující.