FEMIBION 2. Je dostačující?

anna987
10. dub 2024

Ahoj holky,
prosím vás o radu, jaké vitaminy jste braly v těhotenství? Ja jsem nyní v 2. trimestru a beru jenom Femibion 2. Myslíte, že je to dostačující?

palja
10. dub 2024

@anna987 já jsem brala v obou tehotenstvích jen femibion a myslím, že je to dostačující.

linusha
10. dub 2024

@anna987 taky jen Femibion a pestrou stravu k tomu a stačilo to

nektarinka123
10. dub 2024

@anna987 ja femibion odmitla brat. Uzivala jsem jen kyselinu listovou a rybi olej. Pokud si zdrava a mas kvalitni a pestry jidelnicek je to naprosta zbytecnost.

brabechanule
14. dub 2024

Já tyhle vitamíny nějak nemusím hlídám si stravu omega 3. Podle mě je to zbytečné a co jsem slyšela tak hodně maminek pak rodí větší děti.. (za tuhle teorii ruku do ohně nedam) Ale nemyslím že je ti třeba podle mě jen marketingový tah...

brabechanule
14. dub 2024

@nektarinka123 taky si myslim

linusha
15. dub 2024

@brabechanule hodně žen neumí štěpit kyselinu listovou (až 70%) a ani o tom neví, zjistí to jen genetické testy. Třeba Femibion, fertiprona ji už mají nastepenou. Ale co se týká velkých děti já a mnoho známých bralo vitamíny a nikdo nemá nijak velké dítko/a, všechny děti byli v rozmezí 2,8 - 3,6 kg.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru