Dobrý den, je tady někdo, kdo nepodstoupil vyšetření FECHO? Chtěla bych se zeptat, zda je to nezbytně nutné, protože se to dělá od 20.tt do 24. tt nanejvýš. Jsem v 21. tt a chtěla jsem se objednat, ale nemají volné termíny, tak mě pošlou někam jinam, kde jsou šílená autobusová spojení a my nemáme auto. K tomu všemu musím ještě příští týden se synem do nemocnice na 4 dny, takže
to nemůžu a pak mi zbývají 2. týdny, ale to bych musela zajistit hlídání a strávila bych tou cestou nejspíš celý den. Děkuji Monika
Ahoj, na FECHO jsem byla a bylo to fajn vyšetření, odnesla jsem si i fotku ultrazvuku. Podle mě je důležité, nicméně, mám WPW syndrom a doktorka mi řekla, že tyto vady, které odhalí EKG, ona prostě stejně nezjistí. Já si až do té doby myslela, že tam vyšetří to srdce celkově a pořádně, ale pochopila jsem, že tam zjistí jen průtoky a zkrátka to, co je vidět. Syn byl podle FECHO v pořádku, takže to dál nikdo neřešil.
(A koukám, že bydlíme kousek od sebe, FECHO mi dělali v opavské nemocnici, je tam na to nějaká vyhlášení paní doktorka. 🙂)
jj, jenže v Opavě mají plno a musela bych do Krnova nebo Ostravy. Kdyby to byla Opava, tak to neřeším ani to že se to platí. To mi je jedno.
@mola182 mam pocit, ze sis prisla pro odpoved, ze to vysetreni je zbytecne a ze s klidem na nej nemusis jit. Konecne rozhodnuti bude na tobe, ale asi je treba si i uvedomit, ze doktori jej nedoporucuji, aniz by nemeli nejaky duvod. Takze bych na tvem miste udelala vse proto, abych to vysetreni mohla podstoupit. Tez jsem na nem byla a byla jsem za to rada. A s tou dopravou, zkus treba web spolujizda nebo neco obdobneho, vyhla by ses busu/vlaku a mohlo by to byt rychlejsi
Delali mi ho a stejne jsem jim musela podepsat papir, ze nevylucuji srdecni vadu, takze bych uz nesla.
Byla jsem na utz ve 20.tt a tam vše bylo v pořádku. A určitě jsem si nepřišla pro odpověď,zda je to nutné či naopak. Jen teď toho mám moc, a časově to je omezené. Kdyby to bylo v Opavě vůbec bych to neřešila. Jen jsem se prostě chtěla zeptat na vaše názory.
Spletla jsem se. Myslela jsem, že jsem nepřišla kvůli odpovědi, že to není nutné, abych neměla špatný pocit.
Ja bych sla, pokud je duvod ci pochybnost. Byla jsem ted v 17.tydnu. Preci jen je to podrobne vysetreni srdce.
Já byla v prvním těhotenství na konziliárním ultrazvuku a fetálním echu., kvůli hraniční hodnotě kombinovaného testu a tomu, že sama mám nemocné ledviny.Zrovna nyní čekám zase na výsledky toho testu, který mě před lety vyděsil a kvůli kterému jsem byla měsíc v háji....nakonec teď na to koukám jinak.Pokud by mi bylo doporučeno jít zase na fetální echo a podrobný utz, rozhodně jdu. U dítěte mojí těhotné kamarádky na základě fetálního echa zjistili vadu, kterou začaly řešit již v jejím těhotenství a následně 3 m po narození malého operovali, byla trochu smířenější (říkala ona) vše dobře dopadlo...no každého věc, těžká rada.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Urcite bych sla a nejak si to zaridila. Prece jen jde o hodne podrobne vysetreni srdicka prcka, ktere muze odhalit to, co normalni poradna ne. Radsi, nez si pak neco vycitat 🙂