Holky, dnes jsem vyfasovala od doktorky Duphaston a magnesium( pár dní mě bolí břicho, ne pořád ale pobolívá). Při prohmatání jsem jí málem ukopla hlavu Chuděra.
Proč se vůbec nasazuje Duphaston?
Byla jsem tam tak dlouho, že už jsem se jí nechtěla vyptávat ať nezdržuji a pak v autě mi to začalo vrtat hlavou
@llluckaaa Tak to je super, že je to zatím v pohodě. U mě to bylo do minulé středy taky v pohodě,magnesium moc nezabralo, teda spíše vůbec a teď mi dala ten Duphaston. Hele ale s cukrovkou taky odolávám. Už po třetí jsem se vyhnula inzulínu, jsem zvědavá jak dlouho se mi bude dařit ho přesvědčovat
@arwen2010 Ještě nemáš inzulín? A měříš si glykémie? Já se byla zeptat na dia, kdy chtějí, abych šla na ogtt a prý bude stačit až ve 24 tt. Ale já sladké stejně skoro nejím a jím pravidelně a víceméně zdravě, takže to zas nebude takový rozdíl. Jenom si teda budu muset zase měřit
@arwen2010 ja za sebou zamlkle tehu i spontanni potrat,tak pro to jsem ho taky vyfasla..je tam vletačku napsane-že je to i proti potratu..ale ty nežadoucí učinky radši nečtu..je jich tam taky kotel..a pak človek zbytečne plaší a má pocit,že je ma snad všechny.. hlavne se nenervuj..ja mnela takove bolesti břicha snad do 10 tydne..že jsem myslela že to opravdu dostanu..ted už je to lepší..i když občas ješte pobolíva..
@arwen2010 Prý ne, když jsem byla jen na dietě Ale tak lačnou glykémii mi teď měřili na gyndě a asi dobré, když mi ještě nevolali a až půjdu k všeobecnému, tak se taky nechám změřit.
Taky jsem četla, že někdy by se měl ogtt dělat už dřív (a já do toho "někdy" v podstatě spadám), ale zase moc nevěřím tomu, že by se mi objevila už takto brzy.
@llluckaaa no dolu v přízemi v porodnici..no delají to tak,že jdeš na ten ultrazvuk..a předtím na odber..pak ale čekaš na vysledky krve..do odpoledne..a ja to udelala tak,že jsem tam šla o tyden dřiv..jako dneska..a příští tyden když tam rano přijdu nebudu muset čekat do odpoledne na vysledek krve-ale už tam bude nachystany v počitači.
@llluckaaa to nevím..mne říkali,jak jsem tam byla posledne at si dojdu odpoledne..že to bude kolem druhe hodiny..tak třeba když si přímo ze Zlína tak te ženou pro vysledky když si mimo..tak to není potřeba
to ti i zavolají..mne to poradila doktorka at tam zajdu o tyden dřív aby vysledky už byli zrovna rano nachystane..co se tyče toho ultrazvuku řikala mne to kamoška ktera rodila před rokem tak nevím?
@llluckaaa jaj..tak to jo,no taky to musím nejak pořešit..ja přišla o praci dva mesice dřív než jsem otehotnela..takže po 10 letech na uřade prace..5 mesícu podpora-no a pak nevím,přemyšlím že se taky hodím marodem at mam narok na nejake penizky..ješte to musím zistit jak to vubec je s tema davkama..človek když v tom neumí chodit..tak je nahrany..
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
co vím tak se dává k udržení těhotenství....třeba preventivně, pokud žena prodělala potrat, nebo když by se mohly vyskytnout nějaké potíže....