Ahoj, prosim vas, jsem v 16.tt a pri pohybu a chuzi citim drobnou bolest v leve casti podbriska. Vcera jsem byla na delsi prochazce, ale bolest zacala az dnes rano. Nemate nekdo zkusenost? Muze to byt jen rozpinani svalu? Dekuji.
@luhana moc dekuji. Taky si rikam, ze kdyby to bylo neco vaznejsi (hematom nebo neco vazne spatne), tak by se to projevilo asi spinenim nebo necim horsim. Moc dekuji a taky preju hodne zdravicka a vanocni pohody. 😊
@nika110818 Dekuji 🙂 Jinak me se hematom vytvoril hned v 5tt a to jsem prave spinila. Ono jak mrne roste, zvetsuje se deloha a organy se utlacuji, tak to muze zpusobovat ruzne neprijemne pocity. Ale dr. to pri kontrole urcite rekni, pro jistotu 😉 Mej se hezky a hodne zdravi 🍀
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@nika110818 Kdyz se u me rozpinala deloha, mela jsem pocit jako kdyz to prezenes se cvicenim a druhy den mas namozene svaly. Ale podbrisek me take poboliva sem tam (jsem 27tt), bolest je to jako kdybych mela dostat ms, i kdyz ne tak silna. Dr. mi zkontroloval cipek a vse o.k. Ale take hodne chodim na prochazky. Tak mozna tim...Pokud nespinis, rekla bych to dr. pri kontrole. Me taky driv vyplasilo kazde pichnuti 🙂 preji hodne stesti a pohodove tehotenstvi 👍