Dotaz - těhotenství. Co myslíte?

anna6089
12. lis 2020

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, mela jsme úlet 12.6. menstruaci me přišla od 28.6.-3.7. po menstruaci jsme vysadila antikoncepci a spala se svým přítelem a otehotnela zjistila jsme ze jsme tehotna 8.8. a ted jsem v 18. tydnu a termín porodu mam 16.4. vychází to +/- 2 tydny, bylo by nejaka možnost ze by to dítě nebylo přítela? 🙂

Pac kdyby jo tak by termín porodu vysel uz na březen a ne až na duben... takže takhle by to vycházelo ze je to pritela 🙂 ne?

Ptám se jestli by byla možno otěhotnět kdyz byl úlet a neudělal se do me... a pak by to ve me bylo mesic
A otehotnela skrz to az pozde za měsíc...což mi přijde jako blbost
Což mi prave prijde divny kdyz by to tak bylo kdyz jsme v 18 tydnu
A ještě jsme v tu dobu brala antikoncepci a mela menstruaci.

Takze si myslím ze to je přítela 🙂 a oplodneni bylo kolem 22.7. a proto by to ted vycházelo ze jsme v 18.tydnu a termín mam v dubnu 🙂

jaja01k
12. lis 2020

@anna6089 Myslím, že se tím nemusíš trápit, dítě je určitě přítelovo.

eloise02
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
levandulka_fialova
12. lis 2020

@eloise02 😄👍 vždycky se držím, ale tohle už je i na mě moc 😄

lenickakl
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
misu8
12. lis 2020

@eloise02 je nutné tu každou chvíli někoho urážet? (Neni to první diskuze, u které jsem si všimla, že se do někoho navážíte). Ano, obavy tazatelky jsou zbytečné. Ale to přece není důvod urážet někoho, koho ani neznám.

A k dotazu, je opravdu nepravděpodobné, že by dítě nebylo přítele, antikoncepce + přerušený sex + následně MS a navíc jestli dr určil termín porodu dle ultrazvuku, těžko by se spletl o měsíc. Jo a spermie vydrží v těle ženy živé max pár dní.

eloise02
12. lis 2020

@misu8 Asi mi jenom hlava nebere, co všechno jsou někteří lidi schopní vyplodit. Vždyť to není normální? Přece musela chodit do školy, nebo ji snad někdo poučil jak se dá přijít do jiného stavu. Tohle vážně napíše dospělý svéprávný člověk???

lachtanice86
12. lis 2020

@anna6089 hele tohle nemyslíš vážně, že ne?

mimi1004
12. lis 2020

@anna6089 Tebe asi hodně žere svědomí vůči příteli, když jsi schopna vytvářet takového konspirace, že?

sudylichozrout
12. lis 2020

Ups! 😀😆🤦🤦

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru