Dobrý den, chtěla bych se zeptat, mela jsme úlet 12.6. menstruaci me přišla od 28.6.-3.7. po menstruaci jsme vysadila antikoncepci a spala se svým přítelem a otehotnela zjistila jsme ze jsme tehotna 8.8. a ted jsem v 18. tydnu a termín porodu mam 16.4. vychází to +/- 2 tydny, bylo by nejaka možnost ze by to dítě nebylo přítela? 🙂
Pac kdyby jo tak by termín porodu vysel uz na březen a ne až na duben... takže takhle by to vycházelo ze je to pritela 🙂 ne?
Ptám se jestli by byla možno otěhotnět kdyz byl úlet a neudělal se do me... a pak by to ve me bylo mesic
A otehotnela skrz to az pozde za měsíc...což mi přijde jako blbost
Což mi prave prijde divny kdyz by to tak bylo kdyz jsme v 18 tydnu
A ještě jsme v tu dobu brala antikoncepci a mela menstruaci.
Takze si myslím ze to je přítela 🙂 a oplodneni bylo kolem 22.7. a proto by to ted vycházelo ze jsme v 18.tydnu a termín mam v dubnu 🙂
@eloise02 😄👍 vždycky se držím, ale tohle už je i na mě moc 😄
@eloise02 je nutné tu každou chvíli někoho urážet? (Neni to první diskuze, u které jsem si všimla, že se do někoho navážíte). Ano, obavy tazatelky jsou zbytečné. Ale to přece není důvod urážet někoho, koho ani neznám.
A k dotazu, je opravdu nepravděpodobné, že by dítě nebylo přítele, antikoncepce + přerušený sex + následně MS a navíc jestli dr určil termín porodu dle ultrazvuku, těžko by se spletl o měsíc. Jo a spermie vydrží v těle ženy živé max pár dní.
@anna6089 hele tohle nemyslíš vážně, že ne?
Ups! 😀😆🤦🤦
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@anna6089 Myslím, že se tím nemusíš trápit, dítě je určitě přítelovo.