Ahoj těhulky, prosím o radu. Když ležím na břiše nahmatám si dělohu pouze na pravé straně (výrazně větší boule) levá strana jako by prázdná. Myslím, že by měla být děloha přesně uprostřed, ne? Jsem v 15. týdnu a k doktorovi jsem objednána až na 21/10. Nevím, zda jde o banalitu nebo problém, který bych měla začít řešit.
Děkuji moc za rady.
Ahojky, mně třeba doktor ještě před otěhotněním říkal, že mám dělohu více nalevo. Ptala jsem se ho, jestli to vadí, a říkal, že ne, že to je jen netypické. Teďka v těhotenství mám díky tomu bříško na levé straně větší než na pravé. Vše je ale v pořádku, jen to prostě blbě vypadá🙂. Buď úplně v klidu. Nikdo z nás není úplně symetrický a někdo má holt tu asymetrii ještě výraznější.
Já mám stejný problém 😀 jen se mi ty boule střídají 😀 jednou vpravo, jednou vlevo, určitě je to v pododě, může to být i uložením miminka, třeba se mu líbí jen na jedné straně, ještě má spoustu místa u může si vybrat kde si hajne 😀
Aha 😀 moc děkuju za dobré zprávy, byla jsem trochu vystresovaná. Na pravé straně ode mě vždy leží budoucí tatínek, tak se malému asi více líbí právě tam 😉
@koculu @odvarkova @mysicka_lb @kajalka
Ahoj snažillky, těhulky a maminky,
ráda bych Vás oslovila ke vložení Vašich osobních zkušeností do naší koníkovské Wiki knihovničky na téma Děloha. Knihovničku si spolu se všemi těhulkami, snažilkami a maminkami z MK tvoříme, abychom v ní našly vše, co potřebujeme a rychle a přehledně 😉
Proto, prosím, vložte své zkušenosti s různými problémy týkající se ženské dělohy, např. Děloha jen na jedné straně, do tohoto článku https://www.modrykonik.cz/deloha/ a pomozte ostatním ženám, které si právě prochází podobným obdobím a hledají radu, pomoc, podržení...
Děkuji Vám, že pomáháte a přeji krásný den 🙂
Janča
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@koculu Já měla miminko taky furt nahemovaný vpravo 🙂
Hlavně se moc nezkoumej, užívej si těhotenství.