Zdravím děvčata ☺️
Ráda bych se zeptala, zda tu některá máte zkušenosti a dokážete poznat pohlaví miminka z ultrazvuku ještě v prvním trimestru? Přikládám foto a budu ráda za každou odpověď. Přeji všem krásný den 💐
@
@1pomnenka právě jsem tu četla podobnou diskuzi a tam psali že již i ve 12tt tak nevím ☺️
Mne zistili z krvi v 10tt bol odber v 11tt výsledky. Inak z UTZ je to skoro ešte.
@zzuzzanna123 ano, dá se zjistit tak na 85% podle fotky ultrazvuku kolem toho 12. týdnu, ale musí tam být vidět pohlavní hrbolek, což u té tvojí fotky nevidím. Snad příště 🙂
Ty jsi kolilátý týden?
@zzuzzanna123 musel by jit videt pohlavni hrbolek … a tohle je moc brzy, plus neni mimi tak natocene. Nejlepe se to pozna na 1.screeningu
Z tehle fotky určitě ne. Kolikaty jsi tt? To vypadá strašně mladě takovou fotku mám někdy z 10tt a to se nepozná nic :D
Me řekli ve 13T že to bude holčička...ma jsem obrovskou radost a v 20t potvrdili kluka....strašně jsem plakala...doma jsem už 2 kluky měla...kamarádka měla 2 holky a ve 12T ji řekli že čeká holku bmve 20T ji to změnili na kluka tak tam byla radost obrovská....raději se neptat tak brzy...z mé zkušenosti....
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
V prvním trimestru leda z plodové vody. Ale určitě to nebudou dvojčata. 😉