nejde tam vidět úplný detail pohlaví, ale zkusili byste si tipnout? děkuji 🙂
to myslím vážně, jsou určitě znaky, které jdou poznat z profilu 😉 podle pohl. hrbolku,jestli ti to něco říká. čekám tipy, ne,že tam nevidí čl.nic.
a ci tipujete u mě?
nevím 🙂 jednu holčičku mám, doufám v kluka ! :D
protože to na veveří ve 13tt neviděla. a můj dr. tak brzo netipuje. a platit 400 se mi nechce..tak nejspíš musím počkat do 21tt. a ptám se,jako to tady dělá spusta ostatních
no mě to na screeningu nepotvrdila..a když si u mého gyn. (soukromého), vyžádám na vlastní žádost uzv skrze pohlaví, stojí to u něj 400. kdežto druhý scr.je v tom 21tt, což se pochopitelně neplatí.tak nepůjdu v 18tt na uzv za 400 když už počkám 3 týdny do 21
😀 😀 😀
@nikcza to jako fakt???? tak to je mazec, tohle slyším poprvé, že si musíš platit za ultrazvuk! Já mám fotku z ultrazvuku z každé kontroly! Je fakt, že na konci už ne...nevešel by se..ale první fotečku mám z 6tt, další z 8tt, 13tt, 15tt, 21tt a 23tt, dokonce máme i 3D foto a neplatili jsme ani korunu!!
A když chodíš na kontroly, tak ti nedělá utz?
teď půjdu v 18tt, tak nevím, jestli bude uzv :/
@nikcza tak uvidíš, ale měl by ti ho dělat, kontrolují přece srdeční činnost a vitalitu, což přece pohledem mezi nohy nijak nezjistí! Přeji ti ať tam bude ten chlapeček!! 😉 I když moje ségra pohlaví nevěděla snad do 7 měsíce...malý se styděl a nechtěl ukazovat...měl tam prý strčenou pupeční šňuru a nebylo pořád nic poznat 😀 A kolegyni z práce se při třetím těhu stalo, že ji celou dobu tvrdili, že čeká holku (měla doma už dva kluky) a až v porodnici se dozvěděla, že tam je opět kluk.. 😅
@matysce myslíš, že je z fotky jednoznačná spíše holčička? nebo můžu pořád doufat. snažím si vybavit dále ten pohl.hrbolek.. zkuste mrknout 🙂 http://www.baby2see.com/gender/external_genital...
@nikcza Já to bohužel vůbec neumím odhadnout. 😒 Čekáme první, takže jsem ani ten svůj utz neřešila i když jsem se doktora taky ptala a jsem šíleně zvědavá. tak možná chtěl abych si to vyspekulovala sama, když mi udělal tuhle fotku a druhou přikládám..mě doktor vůbec nenabídnul, že by nám za peníze udělal vyšetření.řekl mi ať si počkám do 20tt na 2. screening..
Podle tý stránky bych tipovala spíš holčičku.. 😉
@snezenka123 také těžko tipovat.. já ani tady to zrnko dost dobře nevidím :/
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
a foto z 9+1tt