Ahoj holky
Jsem v 19. Týdnu od úterý mám chřipku měla jsem 1 den teplotu 38,2 volala jsem do Podolí i ke své obvodní lékařce, řekli mi ať se snažím teplotu srazit a raději nechodím do ordinace abych nechytla něco horšího od ostatních, teplota trvala asi 1,5 dne, od čtvrtka jsem bez teplot mám jen rýmu, doporučuli mi paralen, ale beru večer aspirin 100 na preeklampsie tak raději Jarmila brala jen to a pila těhotenský čaj, nyní mám jen rýmu a snažím se ležet. Bojím se aby se něco nestalo malému máme jít 22.3 na ultrazvuk ve 20. Týdnu je mi už 38 a je to moje první. Máte nějaké zkušenosti dijy
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@lisu chřipku a horečky jsem měla už několikrát, zrovna teď ležím už několik dní, už třetí den mám teplotu 37,8 - 38 po užití paralenu, pak to řeším zábaly. Pro dítě není nebezpečná chřipka jako taková ale právě ta vysoká teplota nad 38, pokud jste teď bez teplot není se vůbec čeho bát. Rýma mu opravdu nijak neublíží 🙂