Chlorella a mladý ječmen v těhotenstvi s Femibionem?

alicicicka
27. pro 2016

Ahoj holky. Jsem v druhem trimestru teh. (21.tt.). Uzivam vitaminy pro tehotne-nrjdriv femibion, ted mamavit. Uzivam uz delsi dobu take zelene potraviny-mlady jecmen a chlorellu. No a rikam si, zda uz tech vitaminu neni moc. Zda by nestacily jen ty zelene potraviny a vitaminy pro tehotne vysadit.
Nemate nekdo zkusenost?

saja23
27. pro 2016

Ja brala pouze femibion v 1.trimestru, těch vitaminu tam je dost. Pak jsem dobirala, vzala jsem si co 2 dny 1 tabletu. Po vybrani plata jsem uz nekupovala. Dulezita je strava. I kdyz ja moc ovoce a zeleninu nejedla...

travnulee
27. pro 2016

já bych to určitě nekombinovala. Hlavně pozor, aby ses nepředávkovala zinkem (to je myslím i v těhu vitamínech i v zelených). Jako ty zelené potraviny mi přijde, že je to jen reklamní trik. Aneb jak říkala jedna výborná dula "Nechápu proč ženy odchází z předporodních kurzů s tím, že bez zeleného ječmene neporodí." Já se bohužel taky nechala zlákat, podruhé už by to nebrala. Nechala bych si jen těhu vitamíny.

aiva01
28. pro 2016

1.trimestr jsem brala femibion i jecmen a chlorellu. Od 2.beru jen jecmen (2 lzicky 1x denne) a chlorellu (3x denne 6 tabletek) prave proto, ze jsem to nechtela prekombinovat a ze je femibion v 1.trim.nejdulezitejsi. Zelenine a ovoci moc nedam, tak proto ty zel.potraviny.

alicicicka
autor
28. pro 2016

Ja si orave myslim, ze femibion ma smysl jen v prvnim trimestru a pred otehotnenim. 🙂 a pak uz nema smysl a ty zeleny nam daji vse
Akorat nevim, jak to je s jodem.
A jaky jecmen a chlorellu. Jakou znacku. Ja mam greenways

barb111
2. led 2017

Osobně dávám přednost racionální stravě obsahující ovoce a zeleninu. Tu doplňuji mladým (zeleným) ječmenem a chlorellou - pomáhají mi zajistit příjem železa a kyseliny listové, které jsou pro mě a naše mimi tolik důležité. Co se značek týká, vyzkoušela jsem kde co a jako nejlepší v poměru ceny, chuti a kvality mi vyšel Ječmen a Chlorella Naturalis. Začínám takhle už třetí trimestr a musím říct, že velká spokojenost.

hanyas
2. led 2017

@alicicicka s GW nic nepokazíš. Je to nejvyšší kvalita na trhu a určitě tobě ani miminku neublíží 😉

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru