Ahoj holky, prosím o radu zkušenějších nevíte co na utz je ? Ve 12 tt mi dr potvrdil chlapečka, teď v 17tt mi udělal tuto fotku mezi nožkama a mám pátrat 😅 děkuji moc
Černá bublinka je prý moč. Měchýř 🤦♀️
A oni vám neřekli?😀
@jjasmina ne, prý mám zkoumat 😅
@lucynka721 to musel bejt dobrej doktor teda 😀
To nejde vůbec poznat 🙂 možná kluk? Těžko říct. Zrno nevidím jen flek
@lilian2111 je to takový flek ale velký, taky mi to přijde jako kluk 😊
@lucynka721 Škoda že to dr nedal z profilu, jaký je to týden? A vůbec žádný tip od dr nepadl?
@lilian2111 teď jsem 17tt , nepadlo vůbec nic, nebyl asi ve své kůži, ani mi mimco nezmeril. Mám ještě fotku celého mimča a tohle mi udělal vedle, ať prý můžu doma lustit a zkoumat 😅
@lucynka721 to bych mu teda dala 😀 ale je fakt, že já měla pořádnej ultrazvuk jen na screeningu 😅
@jjasmina no já držela pusu a šla 😅 ještě jsem se ptala sestry a ta se smála a ptala se našich holek, co by chtěly, ty chtějí bráchu, tak řekla , že to je asi brácha 😅
Ty blaho 😀 jako taky si říkám jestli to není chlapeček🤷🏼♀️😀😊
@nanyh to bude kluk prostě! 🙈😅😅
@lucynka721 Nedavala jsi ještě tady někde druhou fotku? Tam byl myslím trochu vidět hrbolek a to jsem si říkala že vypadá opravdu na chlapečka 🙂
Přijde mi to jako Kluk
@lilian2111 Dávala jsem k sobě na profil, ale jen otočenou. Pošlu
@lucynka721 Jj to je ona 🙂 no já bych řekla že je to kluk, my čekáme další holku a to bylo vždy na utz úplně jinak videt😀
@lilian2111 jupiii paráda, děkuji moooc ❤
@lucynka721 pak dej schválně vědět, až ti řekne dr, jsem zvědavá 😁
@lilian2111 určitě dám, 20.2 jdu znovu na KO tak snad mi udělá utz 😅😊
@lucynka721 tak jak jste dopadla?
@jironymou nějak, dr viděl teď asi holčičku, ale prý je to strašně špatně vidět 🙈 4.3 jdu do gennetu na vlastní žádost na utz, tak snad mi řeknou víc 😊
tak to jsem teda taky zvedava...tak diky za info 🙂
Je to krásná holčička!! ❤
@lucynka721 gratulace 😘⚘
@lucka2525 Ta fotka musí být z profilu, takhle bohužel nejde vidět hrbolek
@lilian2111 je to 19 TT, tam hrbolek už vidět myslím není.
@lucka2525 to ais ne, každopádně pokud neřekl Dr, my to u z takové fotky asi taky nepozname 😊
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.