Ahoj holky,třeba některá dokážete odhadnout co se schovává v bříšku? Holčička nebo chlapeček?? Tato fotka je z ultzv z velkého screeningu ve 12tt,co myslíte?? Děkuji😊
@agneska7 no Dr. Říkal,že tam něco vidí,že by to mohl být chlapeček,ale na dalším ultzv v 16tt řekla,že neví,že je to ještě moc malé..
@katterka2017 ve 12tt není pohlaví ještě vyvinuté. Jde to poznat pouze podle pohlavního hrbolku, který z této fotky není vidět. I tak je to ale dost nepřesné a je lepší si počkat na druhý velký ultrazvuk v 20 tt.
@aurelie34 asi teda budu muset počkat 😊 na ten velký ultzv jdu 11.10.tak snad nám už řekne 😊 jinak děkuji za info😊
Ve 12tt jeste nema vyvinutou pipinu/pindoura a doktori to odhaduji podle sklonu pohlavniho hrbolku, ktery k tomu ucelu ale musi byt vyfoceny z boku a ne ze spoda. Takze i kdyby se tady nasel nejaky odbornik pres ultz, tak takhle fotka je uplne k nicemu.
Mě přijde, že je to mořský koník. 😀 A co by sis přála víc, holčičku nebo kluka?
@babanci 😃 mořský koník😀 no doma už máme téměř 2 letou holčičku,takže bychom si přáli chlapečka 😍
@katterka2017 to máte skoro jako já. Já jdu 16.10. Ale mi pohlaví už víme díky plodové vodě. Tak držím palce ať se vám splní pohlaví jaké si přejete.
@aurelie34 jee,moc děkujeme 😊 a co se narodí vám??😊
@aurelie34 a kdy máte termín??😊
@katterka2017 vytoužená holčička ♥️, máme doma už 2 letého kluka tak se to povedlo že bude páreček.
@katterka2017 termín mám 28.února
@aurelie34 tak to jsme na tom podobně😄 mame 2 letou holčičku doma,tak ještě aby to byl teď ten chlapeček 😊
@aurelie34 já taky😊
Nám s nejistotou řekly už na 1. screenu, ted nam to akorát potvrdily , jinak ta fotka moc kvalitní není
@katterka2017 Ja bych rekla, ze to je dracek Soptik.-) Ale ted vazne - a co na tom zalezi? Jiste to stejne bude az po narozeni...
@katterka2017 ahojky, dvanáctý týden je pohlaví dle ultrazvuku za mě neurčitelné, pouze z krve. Mě se ve 12 týdnu doktor zeptal, zdali chci vědět, co to je. Řekl, že si myslí, že chlapeček, máme holčičku. 🤣 Takže bych tomu dala čas.
@ivuska1986 mě ve 13 tt řekly , holčičku, 19tt taky holčička tak snad to bude holčička 🙂
Já tu potřebu vědět úplně chápu. Já jednou prohlásila ,poslala do universa, jak se říká,že bych chtěla holky a vychází mi to. Mám tři dcery a tři vnučky. Asi dokud to neodvolám, tak se v tom trendu bude pokračovat. A já to ještě neodvolám....
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
A co řekl Dr ?