Ahoj holky, tak před týdnem se mi na puse udělal červený suchý flíček, nesvědil nic, tak jsem si říkala, že as suchá pokožka. Teď asi před 4 dnama jsem lezla do vany přítel, že to mám i na zádech. Pak jsem si sama všimla že i na prsách. Nesvědí to, nic. Dnes se dívám do zrcadla a na puse mám další tři fleky. Ty starší na prsách sou hnědý a moc nejdou vidět a udělaly se tam další nový. Zítra jdu k dr, ale nemáte s tím někdo zkušenosti? Neměla to některá z vás? DÍky.
Hlavně se tím teď netrap, ještě mě napadlo, že to může být reakce na sluníčko, v těhotenství je žeprý pleť náchylnější. Kamarádka mi doporučovala používat krém s 50 filtrem.
Mam to samé a výborně mi na to pomáhá masticka ondrejovka, nebo ta s konopným vytazkem. Nezůstávají mi ani fleky a mizí to po par dnech!
No ja mam ty flicky občas na obličeji, krk, výstřih a ted i na pazich.. A k tomu akné na zádech... Výborná kombinace 🙂 na to akné jsem jeste nic nenašla, nechci používat žádnou chemii, takze zkouším přírodní peeling, ale nevim jak moc to pomáhá... 😒
@ladeka měla jsem taky ještě před těhotenstvím, měla jsem míchánou mast z lékárny, říkali mi že to trvá 2-3 týdny.. strašně smrdela.. ale po těch cca 2 týdnech to fakt zmizelo.. a jinak pomaha i nizoral sampon pouzit misto sprchoveho gelu.. stalo se mi to z neprepraneho oblečení..
Taky jsem to měla ale jen na rukou a zbavovala jsem se toho rok,byla to kvasinková infekce pomáhala mi Bioderma pro atopikyna to zinková mast,jinak pak mast s kortikoidy...no pak taky pomáhá proti kvasinková dieta nebo jíst probiotika či pit Hylak forte....
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
No já mám teď taky problémy s pletí, ale dr říkal, že mi prostě holčička v bříšku bere krásu 🙂 Obevily se mi na obličeji suché fleky, tak jsem koupila v lékárně obyčejnou vazelínu. Suchá pokožka je sice pryč, ale zůstala červená, tak nevím. Žeprý to k těhotenství patří.
Ale taky se mi to moc nelíbí ☹