Dobrý den, ráda bych se Vás zeptala na pohyby kolem 23 týdne. Mě dost znepokojují časté pohyby. Někdy i 4 hodiny. Hlavně večer, ale i po ránu a na oběd. Prosím jak často máte pohyby?
To já čekám taky kluka, ale všude spíše čtu, že maminky necítí pohyby a já je cítím pořád. 😨
Ja je citim teda uz ted hodne a jsem jenom na konci 17tt.. podle me je to dost invididualni a zalezi i na tom, kde to miminko je (vepredu, vzadu atd), kde mas delohu, jak jsi byla pred tehotenstvim hubena a konecne taky i to, jak jsi vnimava.. zkratka pokud miminko citis znamena to ze zije a ze je urcite v poradku 🙂 Pokud nejis/nepijes nic, co by ho mohlo drazdit (treba moc kofeinu nebo tak) tak se urcite nemas ceho bat.
Já jsem teda 26 týden,ale svého chlapečka taky cítím neustále a dost silně,myslím,že je to normální 😉 Pokud to nejsou nějaké škubavé,křečoviné pohyby tak je to normální aktivita miminka.Hold máme živější klučíky 🙂
Děkuji, jsem hubená a kafe nepiju. Asi mám opravdu živjejší mimčo. 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Já jsem sice uz 25.týden ale taky cítím pohyby casto a dost silné než u první dcerky... ted cekame chlapečka tak to přikláním tomu že bude treba zivejsi 🙂 pohyby cítím pokazdé kdyz si sednu,a to dost 🙂