Bušení srdce v klidu. Máte to taky někdo?

jituli84
10. říj 2019

Máte to tak taky některá? KOlikrát se mi zdá, že mi hrozně buší srdce, podotýkám v klidovém režimu, pujdu do 22tt

andrejicek24
10. říj 2019

Ahoj taky jsme to měla.. Neboj to přejde. Teď jsem 26tt a málo spím nemůžu usnout, vidím rozmazane a je mě strašné horko..

similenka
11. říj 2019

@jituli84 taky jsem to měla. Obvodní mě poslala na kardiologii. Něco mi na to dali. Busilo mi srdce, když jsem ležela a byla v klidu. Busilo mi jako by v krku.

lipylip
11. říj 2019

To mě trápilo v prvním trimestru. V té době jsela i vyšší tlak. Když jdeš na kontrolu, máš tlak v pořádku? Časem se mi sám spravil.

jituli84
autor
11. říj 2019

@lipylip Tlak mám v normalu právě.

agneska7
11. říj 2019

Děje se mi něco podobného např. sedím a zničeho nic mi začne bušit srdce až do krku jako bych uběhla maraton takto zabuší třeba 5x a vrátí se na normální ,,tep,, děje se mi to tak 1x za 2-3 týdny . Jelikož je to takto nepravidelne tak to podle mě Dr ani nezjistí pokud to zrovna neudělá když budu mít ten přístroj co má člověk na sobě 24 hod. Ale teda docela mě to děsí . Tehu nejsem tlak jsem měla vždy ok . Máte někdo podobnou zkušenost?

klea81
11. říj 2019

@agneska7 jsou to zřejmě neškodné extrasystoly, limit je několik tisíc denně, pak se to teprve řeší 😉

antoinet
11. říj 2019

Mne toto zpusoboval kofein, ale az dlouhe hodiny po vypiti kavy. Po uplnem vysazeni to prestalo.

svntvt
11. říj 2019

Jsem teprv ve třetím, ale mívám to taky, po kávě to beru jako normal, ale co mě překvapilo, že to mam po cukru .. ale jakože ne po tuně cukru 😂 ale jakmile si dám něco fakt sladkého (minule pár bonbónů MAOAM) tak su jak veverka 🤔🙈

sima2323
11. říj 2019

Uf už sem se lekla ,taky to tak mám a úplně mě to děsilo ,teď vím,že se už nemusím obávat

jituli84
autor
12. říj 2019

@antoinet V těhu kafe nepiju

jituli84
autor
12. říj 2019

@svntvt nooo to bude pravděpodobnejší 😀

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru