Ahoj děvčata...chtěla jsem se zeptat mam doma Angel sounds neposloucham každý den mám to spis na uklidnění v létě jsem prodělala SP je mi 35 .. dnes jsem si poslechla a trošku mě to rozhodilo tak kde poslouchám vždy jsem srdicko slyšela ve stejném rytmu.. pak jsem posunula poslech k pupíku a tam jsem slyšela strašně rychlí tlukot ...az nezdravi může to bejt...něco jiného nebo moje srdce odezva busilo více...než normálně.. dekuji(jsem 18tt)
@barborat13 tlukot dítěte byl vždycky rychlý, jako dusot koní
@esmeralda11 odpovídal i jako na ultrazvuku u doktorky ....ten poslech u pupíku to se nedá ani popsat ta rychlost...I manžela to vyděsilo právě
Je to přístroj na domácí použití. Ber to hodně s rezervou. Na různých místech to zní všelijak. Pokud slyšíš bít srdíčko normálně, určitě to nic nebude.
@barborat13 Jsou dve moznosti - prvni je, ze bezne slysis svuj rytmus misto miminka a az ted jsi zaslechla miminka, ktery je vyrazne (i vic nez dvojnasobne) rychlejsi nez tvuj. Druha moznost je ta, ze je naka chyba v pristroji, protoze pokud slysis rytmus miminka ve vsech mistech nejak, neni mozne, aby v jednom jedinem miste byl jiny. Rytmus je jen jeden, mame jen jedno srdce. Zda je to, co slysis, tvuj rytmus si overis snadno vyhmatanim pulzu na zapesti. Nicmene pokud bys mela ty sama takto rychly pulz, tak bys to rozhodne vnimala (nebo uz nevnimala nic😁) 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@barborat13 A jak rychly je ten tlukot bezne, kdyz ho poslouchas a jak rychly byl tento?