Brnění v prstech v těhotenství. Máte také někdo?

jituli84
28. říj 2019

Má někdo taky takové brnění v prstech, po ránu pravidelně, ale možná si na ni ležím, ale brnění mám teda i přes den, má to někdo taky?

barulina
28. říj 2019

Zajdi si k dr. Me jak nekdo rekne brneni v koncetinach napadnou me dve veci. Rs a nebo znicena zada

jituli84
autor
28. říj 2019

@barulina No záda mě nebolí a rs je co?k lékaři jdu ve středu

nazka
28. říj 2019

@jituli84 jo, dostala jsem na to hořčík a zmizelo to 😊

jituli84
autor
28. říj 2019

@nazka zajímave je že to mám přes den jen v levé ruce, myslíte, že si ho mužu naordinovat sama? Mám doma magnesium b6 gold

nazka
28. říj 2019

@jituli84 tak já to měla v obou a hlavně v noci.. Jak dlouho to máte?
Já na to dostala magnesii lactici 0,5 tbl. Medicamenta
Je to volně prodejné a dr říkala, že je to na to nejlepší. Myslím, že když to zkusíte, nic nezkazíte..

jituli84
autor
28. říj 2019

@nazka já jsem jen opatrná a konzultuji popravdě teměř vše s lekařkou, v dubnu jsem měla SP, se jí zeptám ve středu tedy 🙂

viridie
28. říj 2019

@jituli84 řeším to samé,je to z přetížení rukou,hlavně používáni mobilu.(karpály/či syndrom kubitálního tunelu)Pomáhá magnésko a B6, ortézy zápěstí na noc a ruce odpočívat co to jde.

codal
28. říj 2019

@jituli84 já to měla na konci těhotenství, doktor mi řekl, že mi tam miminko tlačí na nerv a že to odezní až po porodu..já to měla teda až poslední měsíc a bylo to hrozný. Budilo mě to v noci, ráno jsem vstala a neměla jsem cit v prstech, jako když si přeležíš ruku, jen to mravenčení po pár minutách nepřešlo a trvalo to i několik hodin, s porodem to okamžitě přešlo.

viridie
28. říj 2019

@jituli84 respektive může to být x jiných věcí a určo jdi na neurologii.

jituli84
autor
28. říj 2019

@viridie Jako není to zatím nějaký super extrem, ale dr to řeknu 🙂

ceriii
28. říj 2019

V těhotenství je to celkem běžné, pomáhá magnesium a cviky jako při karpálním tunelu, ale reálně to zmizelo až po porodu. Je to nepříjemné, ale není to nebezpečné.

jituli84
autor
28. říj 2019

děkuji moc všem 🙂

lstuchlova
29. říj 2019

Já to měla mimo těhotenství. Brněly mě prsty na levé ruce a jakmile bylo míň jak 15°C, celé mi zbělaly a necítila jsem je, ani když jsem rukavice. Chodila jsem na různá vyšetření i rehabilitace a na nic nepřišli ani nic nepomohlo. Přešlo to samo asi po 2 letech.

125katulka125
11. pro 2019

já sem to měla taky tak, ruky, nohy, všechno mě brnělo, dr mi řekl, že to je normální, takže sem si hořčík nasadila sama a hned to bylo lepší, u mě vedli rozpustné tablety

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru