Má někdo taky takové brnění v prstech, po ránu pravidelně, ale možná si na ni ležím, ale brnění mám teda i přes den, má to někdo taky?
@jituli84 já to měla na konci těhotenství, doktor mi řekl, že mi tam miminko tlačí na nerv a že to odezní až po porodu..já to měla teda až poslední měsíc a bylo to hrozný. Budilo mě to v noci, ráno jsem vstala a neměla jsem cit v prstech, jako když si přeležíš ruku, jen to mravenčení po pár minutách nepřešlo a trvalo to i několik hodin, s porodem to okamžitě přešlo.
V těhotenství je to celkem běžné, pomáhá magnesium a cviky jako při karpálním tunelu, ale reálně to zmizelo až po porodu. Je to nepříjemné, ale není to nebezpečné.
děkuji moc všem 🙂
Já to měla mimo těhotenství. Brněly mě prsty na levé ruce a jakmile bylo míň jak 15°C, celé mi zbělaly a necítila jsem je, ani když jsem rukavice. Chodila jsem na různá vyšetření i rehabilitace a na nic nepřišli ani nic nepomohlo. Přešlo to samo asi po 2 letech.
já sem to měla taky tak, ruky, nohy, všechno mě brnělo, dr mi řekl, že to je normální, takže sem si hořčík nasadila sama a hned to bylo lepší, u mě vedli rozpustné tablety
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Zajdi si k dr. Me jak nekdo rekne brneni v koncetinach napadnou me dve veci. Rs a nebo znicena zada