Bříško 21. tt. Máte také tak?

petra166
31. pro 2024

Ahoj holky , chtěla bych se zeptat holek , kterou jsou poprvé těhotné , nebo o zkušených maminek . Prave začínám 21tt , jenže me přijde ze mi vůbec neroste bříško , trošičku mi vystoupl podbřišek a to jen na jedné straně (asi se mi uvelebil na jedné straně ) , ale jinak nic . Je pravda ze jsem silnější postavy . Nevim mate to taky tak nebo ?

pampeliska1313
31. pro 2024

Mne prislo ze furt nic a najednou treba ve 25tt a vejs bricho jak balon. Sama na sobe jsem to neviděla, dokud me nevyfotila kamarádka. Cejtila jsem to ale až k tomu 30tt treba, kdy jsem se uz neohla. Dohromady jsem mela nahoře dvacet kilo.😅

petra166
autor
31. pro 2024

@pampeliska1313 no me spis “děsí” jak holky v mem týdnu tehu mají břicha jak balon a ja si připadám jenom pořád stejně tlustá 😀😀 a co pohyby ? Me přijde ze taky jeste nic 😔 ale kontroluju srdíčko domácím dopplerem takže to jedine me uklidňuje

hanaalb
31. pro 2024

1.teh 120kg bricho jak kdyz cekam 3
2. Teh 83 kg a jak kdyz jsem pribrqla, nikdo to nepoznal. Kazdopadne vyzrala jsem se o 30kg
3. Teh cca 10m po porodu vaha 110kg, vse vytahle. 19tt a jsem jak pred porodem.
Jinak pohyby citim od 16 tt

petra166
autor
31. pro 2024

@hanaalb no já už jsem taky prave pěkně přibrala , jen mi nepřijde ze mám “tehu bříško “ proste si přijdu jen tlustá , kdyz zatáhnu břicho , tak vidím jen ze mi opravdu vyběhl podbřišek , pohyby jswm slyšela teda , ze pokud je ro vícečetné těhotenství, tak by měli byt znát drive , ja jsem těhotná poprvé tak vůbec nevim

klokanka31
31. pro 2024

@petra166 Na mně těhotenství taky dlouho nebylo vidět, lehce až někde v 6-7. měsíci, a silná jsem nebyla...Břicho mi vyskočilo pořádně až v 9.

hanaalb
31. pro 2024

@petra166 u prvniho jsem je citila cca 21-22. V klidu, kort jestli jsi pri tele. Nebo mas pocit ze te neco zasimra? Treba jako kdybys mela nekde nitku od svetru? Ja taky pri privnim myslela, ze pujdu asu na wc a bubla to ve me🤣

lv
31. pro 2024

U prvního jsem se vdávala, stihla, běžné šaty a za 3 tydny pupek jak hrom, teď už to půjde rychle. Pokud jsi dílna pribiras, vidět to tolik neni

ludmilka90
31. pro 2024

Na mě těhotenství nebylo skoro poznat, bříško jsem měla opravdu malinké. Dokonce při registraci do porodnice na mě koukali, co tam chci tak brzo 😁 Rodila jsem v dubnu a těhotenskou bundu jsem ani nepotřebovala 😁

petra166
autor
31. pro 2024

Holky děkuji za odpovědi , trochu jste mě všichni uklidnili 😀❤️

petra166
autor
31. pro 2024

@hanaalb večer jsem mela takový pocit ze asi jsem něco cítila v podbřišku 😳😀

pampeliska1313
31. pro 2024

@petra166 taky cca 24-25. To jsem poznala hnedka. Mela jsem ruku na brise a zrovna mi ducnul doprostřed ruky. Nekdo to popisoval jako bublinky, to mi nepřišlo. Fakt jako ducnuti. A od ty doby to jelo. Hlavně když se jelo tramkou nebo busem, to kopal o sto šest.😅 a je to pro něj furt srdcovka :D

hanaalb
31. pro 2024

@petra166 tak to bylo ono. Nevim k cemu to prirovnat. Kolikrat jsem se podrbala, mela jsem pocit ze mam drobek v kalhotech, mebo vlas.

hanaalb
31. pro 2024

@petra166 tohle je ted 17tt.

vlasta1981
31. pro 2024

@petra166 ahoj. Já mám trochu břicho až teď v 28ttt a stejně by nikdo neřekl že jsem tehu. Mám dole 8kg .

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru