Boule u pupíku v těhotenství

sabinkamichalek
25. bře 2017

Holky jdu si pro radu pár dní mě bolí oblasti pupku. Od včera mám boulí u pupku a dnes mi z něho tekla i malinko růžová krev a Vodička. Mám tam jizvy po operaci může to být tím že mi roste bříško?

rory_g
26. bře 2017

Ahoj, vypadá to jako kýla, ale ta krev je divná...zajela bych raději na pohotovost...

alcar
26. bře 2017

Ja mam taky trochu bouli u pupiku. Ale beru to tak, ze jsou proste ty vazy kolem toho pupiku ted v tehu oslabene, jak deloha roste. Hodne tehulkam ten pupik uplne vyleze. Mozna neco napovi i tahle diskuze. https://www.modrykonik.cz/forum/zdravotni-komplikace-v-tehotenstvi/bolest-napeti-kolem-pupiku-v-tehotenstvi/

sabinkamichalek
autor
26. bře 2017

Na pohotovost nemohu přítel je odjezdy a kdyby si mě tam nechali nemám kam dát syna

rory_g
26. bře 2017

no nevím, za komplikace to nestojí...holt by přítel nikam nejel, nebo jim řekneš svou situaci a budou tě ošetřovat ambulantně...každopádně ten výtok není normální, navíc jsi těhotná, tak se rozmysli 😉

jullli
26. bře 2017

Bohuzel to vypada na kylu , nevydrzela brisni stena sekret jenprimo z pupiku a to neni moc dobre urcite aspon dpjed na kontrolu

rubika
26. bře 2017

Jak dlouho jsi po te operaci? Rozhodne by to chtelo zkontrolovat. Uz jen pro klid tvoji duse. Pokud ti tam neco prosakuje je treba zjistit pricinu. A na pohotovost sebou klidne vem prcka. Na gynde na pohotovosti takovy natresk nebude, ze by jste nekde cekali hodiny.

sabinkamichalek
autor
28. bře 2017

Holky tak jdu dnes k doktorce zhoršilo se to tak už se bojím :( nevíte někdo zda se dávají na to antibiotika či se to řeší hospitalizaci? Ať vím na co se pripravit

sabinkamichalek
autor
28. bře 2017

Operace laparoskopicky v roce 2009 syn se narodil 2011 u syna jsem žádný takový problém neměla až teď :(

alcar
28. bře 2017

@sabinkamichalek ja si myslim, ze na to dostanes maximalne nejakou masticku a bude se to jen sledovat. Ted v tehotenstvi s tebou nic jineho podle me delat nebudou.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru