Dobrý den, jsem v 2. trimestru přesněji v 18tt. Dnes mě začali chytat bolesti v pod bříšku, taková tupá bolest, něco jako při ms, je to normální? Je to moje první těhotenství, tak mám celkem strach.
Děkuji za odpovědi
Ano, je to normalni. Taky jsem to mela, myslim 19.nebo 20.tyden. Trapilo me to 3 dny, pak byl klid. Pak me zas bolelo v podbrisku u trisel - ostra pichlava bolest, kdyz jsem udelala rychly pohyb nebo jsem se chtela v posteli v noci otocit z boku na bok. Jeste to i ted ve 24.tydnu citim. Jsou to vazy a hlavne se vse v tele zvetsuje, tak je to pro nas narocny 😉
@lenka.han82 me celkove prijde, ze u me ted ve druhem trimestru vice potizi nez v prvnim. Ted me boli kycle, v krizi, krvaci mi dasne, rano tece krev z nosu, no ale co bych pro sviji holcicku v brisku neudelala 🙂
Moc moc děkuji za odpovědi 🙂 uklidnily jste mě 🙂
Ahoj, taky je to moje první, jsem v 15tt. Břicho mě boli jako při ms od začátku. Dle doktora je všechno v pořádku, když nekrvacim. Doporučil mi hořčík, takže kdyby to nepřestávalo, můžeš ho zkusit, je to s ním mnohem lepší..🙂 všechno je určitě v pořádku, neboj..🙂
@mariva30 Moc moc děkuji 🙂
Taky to mam, ostré pichani, nebo bolest jako na ms a tak pořad dokola.. Dneska začínám 20tt, tak asi se to opravdu roztahuje, ale kontroluju srdíčko přes Angel sounds a vše v pořádku. Tak žádný strach 🙂
@sicilka take pouzivam angelsounds pro klid, nez budou pohyby.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@marcela2222 ahoj, ja jsem ted take v 18 a treba dnes mam to pichani taky, ne porad a nemam tupe, ale jedno ostre pichnuti, pak zase klud a pak zase. Ptala jsem se na to dr a je to uplne normalni, roztahuje se deloha, napinaji se vazy, tak bud v klidu 🙂