Ahoj mam dotaz, zitra se poradim s mudr ale treva me tu nekdo aspon uklidni.. Jsem v 17.tt a boli me skoro cely den v podbrisku + tvrde bricho, obcas i bolest v krizi.. Rano je to dobre, ale pres den opet bolesti a tvrdnuti. Jinak nekrvacim. Ted jsme byli na dovolené a byl docela chaoz, do toho mam dvouletaka doma tak jsem to pripisovala tomu shonu a roztahovani a napinani svalu, ale dnes je mi fakt mizerne tak zitra zavolam mudr a zeltam se co a jak ale bojim se ze jsem neco zanedbala a je neco spatne
@simina9111992 Jdu tam zítra na 13h pak pisnu
@lucinkamarecek dobre dekuji, ja budu volat o info at tam hned nelitam, ale treba me taky pozve na kontrolu.. No uvidim, mam jinak dalsi prohlidku az za tri tydny
@simina9111992 já bych ji měla další pondělí ,ale teta manžela dělá sestřičku na té gynde tak mě uklidnila a raději mě zítra bere (věřím tomu , že kvůli tomu raději že jsem rodina)😉
Moje první těhotenství tak jsem nervózní
@lucinkamarecek tak ja jsem v nemocnici na infuzich s horcikem.. Co vy?
@simina9111992 Ahoj, já měla to samé. Pak se přidaly jakoby menstruační bolesti. Byla jsem týden na kapačkách, které pomáhaly jen krátkodobě.
Doktor říkal, že to jsou kontrakce.
@baruskawh a jak to dale probihalo? Donosila jste? Byla stale v nemocnici?
@simina9111992 vše dobrý malej v pořádku vse uzavřené a jen magnezko brát a nepremahat se
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@simina9111992 ahoj mám to samé taky, zítra jdu na kontrolu taky mě tvrdne bříško bolesti dva dny . Doktorka řekla že jsem se přetáhla doporučila magnézium toto volně dostupné 3x denně dvě tablety , dokonce mám tlak i v konečníku to prý způsobuje pevná stolice. Zítra jdu na kontrolu. Taky nekrvacim nezvracim. Jen ta bolest dole v podbřišku.