Bolesti v podbřišku v 17tt

simina9111992
19. únor 2019

Ahoj mam dotaz, zitra se poradim s mudr ale treva me tu nekdo aspon uklidni.. Jsem v 17.tt a boli me skoro cely den v podbrisku + tvrde bricho, obcas i bolest v krizi.. Rano je to dobre, ale pres den opet bolesti a tvrdnuti. Jinak nekrvacim. Ted jsme byli na dovolené a byl docela chaoz, do toho mam dvouletaka doma tak jsem to pripisovala tomu shonu a roztahovani a napinani svalu, ale dnes je mi fakt mizerne tak zitra zavolam mudr a zeltam se co a jak ale bojim se ze jsem neco zanedbala a je neco spatne

lucinkamarecek
19. únor 2019

@simina9111992 ahoj mám to samé taky, zítra jdu na kontrolu taky mě tvrdne bříško bolesti dva dny . Doktorka řekla že jsem se přetáhla doporučila magnézium toto volně dostupné 3x denně dvě tablety , dokonce mám tlak i v konečníku to prý způsobuje pevná stolice. Zítra jdu na kontrolu. Taky nekrvacim nezvracim. Jen ta bolest dole v podbřišku.

lucinkamarecek
19. únor 2019

@simina9111992 Jdu tam zítra na 13h pak pisnu

simina9111992
autor
19. únor 2019

@lucinkamarecek dobre dekuji, ja budu volat o info at tam hned nelitam, ale treba me taky pozve na kontrolu.. No uvidim, mam jinak dalsi prohlidku az za tri tydny

lucinkamarecek
19. únor 2019

@simina9111992 já bych ji měla další pondělí ,ale teta manžela dělá sestřičku na té gynde tak mě uklidnila a raději mě zítra bere (věřím tomu , že kvůli tomu raději že jsem rodina)😉

Moje první těhotenství tak jsem nervózní

simina9111992
autor
22. únor 2019

@lucinkamarecek tak ja jsem v nemocnici na infuzich s horcikem.. Co vy?

baruskawh
24. únor 2019

@simina9111992 Ahoj, já měla to samé. Pak se přidaly jakoby menstruační bolesti. Byla jsem týden na kapačkách, které pomáhaly jen krátkodobě.
Doktor říkal, že to jsou kontrakce.

simina9111992
autor
25. únor 2019

@baruskawh a jak to dale probihalo? Donosila jste? Byla stale v nemocnici?

lucinkamarecek
25. únor 2019

@simina9111992 vše dobrý malej v pořádku vse uzavřené a jen magnezko brát a nepremahat se

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru