Ahoj, holky, prosim, nemate nekdo zkusenost? Jsem v 16.tt, uz jsem tady psala asi pred 3 dny, mela jsem takove jemne bolesti v podbrisku na strane pri pohybu. Ted se my presunuly do spodni casti podbriska, spis jsou takove jako rezave. Jinak ale nemam zadne spineni ani krvaceni ani zadne jine obtize. Kdyz si sednu nebo lehnu, bolesti vice-mene ustoupi. Stalo se to, prosim, i nektere z vas? Dekuji moc predem.
@nika110818 taky jsem měla. Poprvé mě to to vyděsilo natolik, že jsem šla raději na pohotovost. Dostala jsem Magnosolv a vše v pořádku, děloha pracuje a roztahuje se.
@nika110818 já sem ve 32.tt měla takovou bolest v podbřišku, že sem jela do nemocnice s tim, že mám asi zánět slepého střeva...ale ten vyloučili. Stydká kost se mi rozestupuje už od 6.měsíce pánev taky samozřejmě, to jsou jiné bolesti. U mě ten podbřišek taky zlepšil hořčík, brala jsem i předtím ale asi slabší dávky. Každopádně stejně to cítím při pohybech, malej je hodně akční a jak břicho těžkne a táhne dolů bolí to no, ale už ne tak akutně. Taky asi záleží jak ti to tráví, zácpa taky nepřidá...teď jsem v polovině 38.tt a už mám břicho nechat ať tvrdne😆abych nepřenášela, ale to asi nehrozí, ve 33.tt dostala kortikoidy protože malej chtěl ven🙄
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Pokud je vse v poradku tak to muze byt i roztahovani delohy a stydke spony... Nebo taky jak mimco zatlaci a deloha se musi roztahnout.... Jako kdyz nafouknes balonek a pak na nej tlacis... Podobne jsem to mela ja... Jak jsem sedla nebo lehla tak to ustoupilo...