Bolesti kříže ve 20tt., jsou normální?

milerka30
9. lis 2014

Ahojky všem, chtěla jsem se zeptat, jestli jsou normální bolesti v kříži ve 20.tt. Mám dvě vyhřezlé ploténky, ale nijak jsem se špatně neohla, po čemž mě pak kříž běžně bolí. Bolesti se objevily ze dne na den, žádný pomalý nástup. Máte s tím některá zkušenosti? Děkuji.

86radka86
9. lis 2014

jsem 23tt a bolesti přišly taky okolo 20tt - bolest je hrozná, kolikrát nemůžu ani chodit a vráží se mi to do břicha 😒 doufám, že odpoví někdo, kdo s tím má zkušenosti a nějak poradí 🙂 mě jen napadlo, pořídit si těhu pás

baarunecka
9. lis 2014

Co se týká bolestí zad, tak v 1.těhu jsem je měla od 20tt, v 2. od 8tt a teď to celkem jde, ale vím o nich také.. Je to tím, jak se povoluje vazivo a to je způsobeno hormónama... Jediné, co můžeme dělat, je to, že se nebudeme namáhat... 🙂 Ale to tak úplně nejde.. 🙂

cerveliska
9. lis 2014

Já plavu 2x týdně, hodně to pomáhá. Taky cvičení na míči.

akmitaf
10. lis 2014

ahoj tak já to měla v prvním těhu a jak rostlo bříško rostli i bolesti - vůbec jsem si neuměla představit porod. No bolesti zmizeli den před porodem - hned mi bylo jasné, že se něco chystá 😀 😀 😀 . Trochu mi pomáhalo plavání a polohování na noc s kojícím polštářem, ale zázraky to nebyly.

la_bru
10. lis 2014

Nekdy v 18. tydnu jsem si (asi) skripla nervy, kdyz jsem pul dne spatne lezela/sedela na pracovnim teambuildingu. Bedra me bolela pres tyden, dokonce jsem uvazovala, ze se objednam na neurologii. Pak jsem si sla zaplavat a bolesti postupne ustoupily...

saraha1
12. lis 2014

tak me dneska odpoledne zacala bolet zada v krizi taky. Vim presne v jaky blby poloze (v kancelarskym kresle u pc) to zacne bolet a pak trva, pomuze sezeni na mici a ruzny polohy na nem. Ale vazne doufam, ze to je jen docasny a ze to neni zacatek tehotenskych bolesti zad.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru