Bolesti kostrče ve 20tt

deniska2
11. kvě 2019

Prosim vas boli mne kostrč ukrutne kdyz chodim a kdyz si lehnu obcas mne zapicha do posvy je to neprijemny je to normalny cim.to muze byt 🙄🙄😔😔😔

sudylichozrout
11. kvě 2019

@deniska2 Nevým cím bi to mohlo bíd protoše nemám křyšťálovou kouly ale asy to bude tým že si ťehotná a ťehotný opčas ňegde ňeco pobolývá.

aselluska
11. kvě 2019

Zkušenost osobně nemám, ale kamarádka to mívala, roztahuje se pánev, připravují se porodní cesty, aby mohlo miminko na svět, až bude čas, příroda funguje 😉

leilinka1234
11. kvě 2019

Co je posva? Nebo pošva? 🤷‍♀️😂

deniska2
autor
11. kvě 2019

@leilinka1234 pošva 😃

aselluska
11. kvě 2019

Pochva 😎

leilinka1234
11. kvě 2019

@deniska2 jo aha... Jakože poševní vchod, tak pošva... Už chápu. Já myslela, že mi v těle něco chybí, když to neznám 😃 No... nicméně, celé těhotenství mě něco někde píchalo 😃

calvac
11. kvě 2019

@sudylichozrout Heeej, tak to je mazec. Lepe to napsat nejde. 🙂 🙂

sudylichozrout
11. kvě 2019

@calvac 🙂

calvac
11. kvě 2019

@sudylichozrout ale skontrolui si este esli tam distak nemas chibi

sudylichozrout
11. kvě 2019

@calvac nemám pýšu dycki tak a ňigdy si ňigdo nezťežoval 🙂

mimco
11. kvě 2019

@sudylichozrout v tomhle případě bych řekla, že paní/slečna pochází z SK....
Prostě se snaží psát česky

sudylichozrout
11. kvě 2019

@mimco taki se snažým psát česki.

mimco
11. kvě 2019

@sudylichozrout zkuste slovensky, to bude větší sranda

sudylichozrout
11. kvě 2019

@mimco Teraz nie, držím smútok za prehru Slovákov s Fínmi.

sister05
12. kvě 2019

@sudylichozrout lichozroute, Tebe nikdo nenachyta, ze 😂❤

sudylichozrout
12. kvě 2019

@sister05 😉😎

mimco
12. kvě 2019

@sudylichozrout překladač vždy rád pomůže
Nicméně to napíšu na plnou hubu. Co je zábavného na tom někoho stírat, trošku mi to připomíná chování a posmívání se některých ,,hvězd” na ZŠ.....
Je smutné, že máte tu potřebu, bylo evidentní, že to není Češka.

sudylichozrout
12. kvě 2019

@mimco Ano, paní učitelko, tady máte žákovskou.

pengli
12. kvě 2019

@mimco Výborně, takže se nakonec my, co píšeme pravopisně správně, budeme bát ozvat, nebo jak? Paní zakladatelka si to po sobě může snad přečíst a ne vypustit takovou příšernost do éteru. Ale evidentně jí to nijak netíží, protože "keby áno", použila by alespoň ten překladač 😜.

nita1984
12. kvě 2019

Škoda, že na to zadavatelka musí dělat několik témat 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

merope
12. kvě 2019

@mimco Tak i ve slovenštině jsou nějaké ty čárky v souvětích, mezery za tečkou na konci věty a velké písmeno na začátku další věty. Tohle je psané ani ne jako "pokouším se psát česky", ale "ignoruji zásady jakéhokoli jazyka".

diewcatqoo
12. kvě 2019

Aj keby to bola slovenka snaziaca sa pisat po cesky, tak tam ma tak brutalnu hrubku v nazve temy, ze mi skoro oci vypadli 🙈
Btw, som slovenka, zijem v cesku a pokial nemusim (co v internetovom fore naozaj nemusim), nepisem cesky, ale radsej slovensky, pretoze predpokladam, ze mi vacsina cechov rozumie.

deniska2
autor
13. kvě 2019

Riešite pravopis prooč jako nie som slovenka ani češka..kdy by ste to chteli viedet.ziju jen cesku....a taky sem zila na Sk..Pošva je po Slovensky a Pochva je CZ..... je to uplne jedno jak sem psala s aky ma chybama hlavne je ze sa to dá precitat......a je to..😂

kejt29
13. kvě 2019

@deniska2 tak se tu neptej 10x na bolesti a zajdi si k doktorovi. Nikdo do tebe nevidi a od toho tu ten doktor je, ze.

merope
13. kvě 2019

@kejt29 Tak ne každý chce otravovat doktora, tomu rozumím.

@deniska2 Spíše je klíčové, že na fóru se neotravuje s jedním tématem 10x. A citovaný příspěvek máš slovensky a dobře. Tak piš raději slovensky.

kejt29
13. kvě 2019

@merope no zalezi na problemu a zrovna velke bolesti bych na mk neresila. My ji reknem, ze je to normal a ona pak nedejboze skonci na operacnim sale...

merope
13. kvě 2019

@kejt29 Já až teď čtu to "ukrutně". Ano, pokud to jsou velké nesnesitelné bolesti, nechápu, proč autorka dávno není u gynekologa.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru