Prosim vas boli mne kostrč ukrutne kdyz chodim a kdyz si lehnu obcas mne zapicha do posvy je to neprijemny je to normalny cim.to muze byt 🙄🙄😔😔😔
Zkušenost osobně nemám, ale kamarádka to mívala, roztahuje se pánev, připravují se porodní cesty, aby mohlo miminko na svět, až bude čas, příroda funguje 😉
Co je posva? Nebo pošva? 🤷♀️😂
@leilinka1234 pošva 😃
Pochva 😎
@deniska2 jo aha... Jakože poševní vchod, tak pošva... Už chápu. Já myslela, že mi v těle něco chybí, když to neznám 😃 No... nicméně, celé těhotenství mě něco někde píchalo 😃
@sudylichozrout Heeej, tak to je mazec. Lepe to napsat nejde. 🙂 🙂
@calvac 🙂
@sudylichozrout ale skontrolui si este esli tam distak nemas chibi
@calvac nemám pýšu dycki tak a ňigdy si ňigdo nezťežoval 🙂
@sudylichozrout v tomhle případě bych řekla, že paní/slečna pochází z SK....
Prostě se snaží psát česky
@mimco taki se snažým psát česki.
@sudylichozrout zkuste slovensky, to bude větší sranda
@mimco Teraz nie, držím smútok za prehru Slovákov s Fínmi.
@sudylichozrout lichozroute, Tebe nikdo nenachyta, ze 😂❤
@sister05 😉😎
@sudylichozrout překladač vždy rád pomůže
Nicméně to napíšu na plnou hubu. Co je zábavného na tom někoho stírat, trošku mi to připomíná chování a posmívání se některých ,,hvězd” na ZŠ.....
Je smutné, že máte tu potřebu, bylo evidentní, že to není Češka.
@mimco Ano, paní učitelko, tady máte žákovskou.
Aj keby to bola slovenka snaziaca sa pisat po cesky, tak tam ma tak brutalnu hrubku v nazve temy, ze mi skoro oci vypadli 🙈
Btw, som slovenka, zijem v cesku a pokial nemusim (co v internetovom fore naozaj nemusim), nepisem cesky, ale radsej slovensky, pretoze predpokladam, ze mi vacsina cechov rozumie.
Riešite pravopis prooč jako nie som slovenka ani češka..kdy by ste to chteli viedet.ziju jen cesku....a taky sem zila na Sk..Pošva je po Slovensky a Pochva je CZ..... je to uplne jedno jak sem psala s aky ma chybama hlavne je ze sa to dá precitat......a je to..😂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@deniska2 Nevým cím bi to mohlo bíd protoše nemám křyšťálovou kouly ale asy to bude tým že si ťehotná a ťehotný opčas ňegde ňeco pobolývá.