Bolesti břicha ve 24tt, máte zkušenost?

spagatnice
19. dub 2017

Ahojte holky.
Jen bych se chtela zeptat na bolesti bricha.Jsem ve 24tt a posledni tyden me kazdou noc a kazde rano boli bricho jakoby na mesicky.Nejsou to uplne krece,ale prijemne to taky neni.Nastesti se prdolka uvnitr ozyva,tak si rikam,ze by melo byt vse v poradku.Nejake zkusenosti???
Dekuji

kulistice
19. dub 2017

Bolívalo mě to takhle třeba 3 dny v kuse a pak mi vyrostlo břicho, tak je možné, že se ti natahují vazy a proto tě to bolí...pokud ti břicho netvrdne a nejsou to vyloženě pravidelné křeče, tak je to normální. Bereš Magnesium?

prostejina
19. dub 2017

Svýmu gynekologovi jsi to říkala? Mel by to vědět a podívat se na čípek... Ale snad to nic nebude 🙂

spagatnice
autor
19. dub 2017

No beru magne B6-2xdenne.A svemu jsem to rikala a cipek v poradku.Chci zmenit doktora,ale ted uz to nema cenu.Porodim a pujdu jinam.S tim brichem me rekl,ze to je hold tehotenstvi a mam odpocivat.Kdyz jsem mu rikala zezacatku,ze mam bolesti a trnuti nohy,ze na ni vubec neustojim,tak me rekl a co ma on s tim delat je gynekolog a ma vystudovany jen tento obor😵

kulistice
19. dub 2017

To je teda přístup :/ tak jestli bereš magne B6 2x denně tak zkus navýšit dávku a jinak mně doporučil gynekolog Magnesium 1, že je tam toho magnesia nejvíce....asi ti mimčo tlačí na nějaký nerv, takže tě bolí ta noha...možná bych zkusila nějakého fyzioterapeuta, třeba ti poradí 🙂

spagatnice
autor
19. dub 2017

No a k tomu beru jeste i tehotenske vitaminy a ty obsahuji taky horcik..myslis,ze i tak muzu jej nevysit jo?

absintka19
19. dub 2017

@spagatnice zas to neprehanejte s vitaminama, aby se 'netloukl' ucinek. S tou nohou to muze byt zasekly nerv, takze fyzioterapeut, neurolog?

spagatnice
autor
19. dub 2017

Fyzioterapeut i neurolog i cevni jsem byla.Nic nenalezeno.Tu nohu bych vydrzela to miminko nijak neohrozuje spise ty bolesti bricha..tam mam lufty😨

kulistice
19. dub 2017

Tak já beru jen ten hořčík, takže kombinaci s těhu vitamínama netuším..vím, že se může toho magnesia až 6 tablet denně, ale záleží právě kolik je tam toho horčíku i když ten by ti neměl nějak uškodit, maximálně budeš mít průjem....ale nejsem doktor...

prostejina
19. dub 2017

Jsi teprve 24tt, změn gynekologa hned, tohle je strasnej přístup. Noha te určitě bolí od nervu a pomáhá na to cvičení 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru