Ahojte holky.
Jen bych se chtela zeptat na bolesti bricha.Jsem ve 24tt a posledni tyden me kazdou noc a kazde rano boli bricho jakoby na mesicky.Nejsou to uplne krece,ale prijemne to taky neni.Nastesti se prdolka uvnitr ozyva,tak si rikam,ze by melo byt vse v poradku.Nejake zkusenosti???
Dekuji
Svýmu gynekologovi jsi to říkala? Mel by to vědět a podívat se na čípek... Ale snad to nic nebude 🙂
No beru magne B6-2xdenne.A svemu jsem to rikala a cipek v poradku.Chci zmenit doktora,ale ted uz to nema cenu.Porodim a pujdu jinam.S tim brichem me rekl,ze to je hold tehotenstvi a mam odpocivat.Kdyz jsem mu rikala zezacatku,ze mam bolesti a trnuti nohy,ze na ni vubec neustojim,tak me rekl a co ma on s tim delat je gynekolog a ma vystudovany jen tento obor😵
To je teda přístup :/ tak jestli bereš magne B6 2x denně tak zkus navýšit dávku a jinak mně doporučil gynekolog Magnesium 1, že je tam toho magnesia nejvíce....asi ti mimčo tlačí na nějaký nerv, takže tě bolí ta noha...možná bych zkusila nějakého fyzioterapeuta, třeba ti poradí 🙂
No a k tomu beru jeste i tehotenske vitaminy a ty obsahuji taky horcik..myslis,ze i tak muzu jej nevysit jo?
@spagatnice zas to neprehanejte s vitaminama, aby se 'netloukl' ucinek. S tou nohou to muze byt zasekly nerv, takze fyzioterapeut, neurolog?
Fyzioterapeut i neurolog i cevni jsem byla.Nic nenalezeno.Tu nohu bych vydrzela to miminko nijak neohrozuje spise ty bolesti bricha..tam mam lufty😨
Tak já beru jen ten hořčík, takže kombinaci s těhu vitamínama netuším..vím, že se může toho magnesia až 6 tablet denně, ale záleží právě kolik je tam toho horčíku i když ten by ti neměl nějak uškodit, maximálně budeš mít průjem....ale nejsem doktor...
Jsi teprve 24tt, změn gynekologa hned, tohle je strasnej přístup. Noha te určitě bolí od nervu a pomáhá na to cvičení 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Bolívalo mě to takhle třeba 3 dny v kuse a pak mi vyrostlo břicho, tak je možné, že se ti natahují vazy a proto tě to bolí...pokud ti břicho netvrdne a nejsou to vyloženě pravidelné křeče, tak je to normální. Bereš Magnesium?