Ahoj, jsem v 19.tt a před pár dny mě začalo dost bolet v kříži a přidal se takový vodnatý výtok, ne přes celý den jen nárazově. Vím, že bolest zad je normální, ale nemůžu v podstatě moc sedět, ležet. Snažím se nenamáhat. Přemýšlela jsem i jestli jsem se nemohla někde nastydnout. Nemůžu se dovolat ke svému doktorovi a nevím jestli kvůli tomu jet hystericky na pohotovost 😀. Má někdo podobnou zkušenost? Popřípadě jak těm bolestem ulevit?
Nevím jestli si tě s někým nepletu, ale nepsala jsi minulý týden o zkracování čípku? Pokud ano, tak bych se asi s těma bolestma v kříži šla ukázat...
@pipi_puncocha Ne, to sis mě asi spletla.
@td96 tak to je dobře. 😉 a chodíš někam na těhotenské cvičení? Super je ten velký rehabilitační míč a různé protahovací cviky z jógy, mně to na ty záda pomáhá plus se nahřát sprchou.
@pipi_puncocha Snažím se cvičit doma a vůbec celkově se snažím být v pohybu to mě ty záda aspoň nebolí - slyšela jsem, že pomáhá plavání, ale ještě před těhotenstvím jsem si vždycky z bazénu odnesla minimálně nastuzený močák nebo mykózy, tak nechci riskovat. Zkusím ten míč a to nahřívání. Díky😉.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ja bych hystericka byla, zvlast kdyz se nemuzes hnout a do te porodnice aspon zavolala.