Zdraví,
nemá prosím někdo zkušenost? Jsem 24+ tt. Brala jsem antibiotika Duomox, jen z důvodu toho, že mi našli nějaké bakterie v moči a mně přitom vůbec nic nebylo. Po třech dnech braní ATB. mě probudila bolest v pravé straně zad, jak jsou asi ledviny a tak jsem si myslela, že mě tam tlačilo mimčo a za chvilku to odeznělo. Za týden co jsem dobrala ATB, tak se mi to stalo několikrát. Přirovnala bych to k tomu, že to je taková bolest, jako když chytnete křeč do lýtka a drží se vás to a nemůžete najít polohu, aby jste si ulevila a pak to najednou po nějaké době odezní. Vyrazila jsem k Dr. V moči už nic není, sono v pořádku, krev v pořádku i mimčo, teploty nemám, ale trápí mě to a bojím se,tak se ptám, jestli s tím někdo z vás nemá zkušenost? Předem moc děkuji za vaší odpověď.
Taky bych rekla, ze je to spis tim, jak dostava pohybovy aparat zabrat tehotenstvim, nez od ledvin. V te oblasti boli i SIcka a to je u tehotnych caste… zasla bych na fyzioterapii pro tehotne 👍
Slyšela jsem, že pokud je bolest od ledvin, je velmi bolestivé poklepání na dané místo, tak můžete vyzkoušet. Ale taky mi přijde pravděpodobnější ta druhá varianta.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Tohle opravdu zní spíš jako křeč: jak mimčo roste, roztahune se nejen břicho, ale i svaly mezi žebra a podobně. Ty to občas nezvládnou a jdou do křeče. Reálně se s tím dá dělat vlastně jen to, že zjistíš, jaká poloha ti to vyvolává a zkusíš se jí vyhnout. (Já chytala dlouhodobou křeč symetricky do oblasti spodních žeber a vydržela třeba hodinu. Nešlo dělat nic jiného, než si lehnout a čekat, kdy to odezní. Vyvolávalo mi to prostě dlouhé stání, ale spíš ve smyslu "součtu času za den", než okamžité reakce... Jediné pozitivní bylo, že jsem věděla, že mimi je podstatně níž, tudíž jemu se nic neděje. ... odpovídá i ten tejden. Ve třetím trimestru už to pak bylo dobrý.)