Bolest v podbřišku a zad 16tt

karlina23
11. dub 2016

Ahojky holky. Chci se zeptat už 5 dní mi obcas trapi bolest v podbříšku jako když má přijít ms a do toho se mi přidala bolest v kříži,volala jsem na gyndu a prý pokud nekrvácim ani nic jiného mam být v klidu,že se jedná o roztahování dělohy..to vím také,akorát že to trvá už 5 den mě znepokojuje :( máte zkušenost,že to trvá takhle dlouho? Děkuji za uklidnění

amendee12
11. dub 2016

Buď v klidu jestli ti tohle řekl doktor tak buď v klidu a užívej si těhotenství. Taky mě bolej záda a podbříšek občas, mimčo si dělá místo🙂

eviicka
11. dub 2016

Asi moc neporadím, jenom ti napíšu, že v tom nejsi sama - jsem teď 17 tt a bolesti v podbřišku - jako na MS mám sem tam od minulého týdne také (naštěstí jen lehké). Před tím jsem je neměla, jen v úplném začátku těhotenství a trošku jiné. Na druhou stranu se mi za posledních pár dni pěkně vykulilo bříško, tak předpokládám, že to má souvislost a zkrátka rosteme. 🙂

karlina23
autor
11. dub 2016

Dekuju,prave sestricka mi rekla,ze kdyz nemam jine potize,tak je to v poradku,jen me prave zarazilo,ze to trva dyl,zacne to pobolivat kdyz jsem v klidu,tak je to asi doopravdy v poradku ☺️

pety91
11. dub 2016

Pokud nemáš močové potíže - pálení a řezání při močení, tak to asi opravdu bude jen zvětšování dlěohy

karlina23
autor
11. dub 2016

@pety91 ne to vubec ne,jen mi to obcas boli,ale uz 5 dni,tak to se mi nelibilo,ale asi je to ok 🙂

karlina23
autor
11. dub 2016

Jeste me napadlo,pred 2 dny jsem jakoze mela mit ms kdyz jsem to pocitala,tak to taky muze byt k tomu ze? ☺️

luciferkaklaris
11. dub 2016

@karlina23 Ahojky, nemusíš se znepokojovat. Taky jsem to měla a bolesti podbřišku mě trápily od začátku až do cca 19. týdne, kdy jsem přišla na magnézko v tabletách (po magnézku v pytlíčkách jsem zvracela). Užívám Magne B6 a můžu jen doporučit, břicho přestalo bolet jak mávnutím kouzelného proutku. Napsala mi ho dr., když jsem si stěžovala na bolesti, ale dá se koupit i bez receptu.

karlina23
autor
11. dub 2016

Take jsem cetla o magnezku ☺️ Ja myslela,ze je jen na tvrdnuti? Pristi stredu jdu konecne na kontrolu,tak se ji zminim 🙂 dekuju

eviicka
11. dub 2016

@karlina23 tahle souvislost mě taky napadla, ale v souvislosti s akné, čas od času mi v těhotenství najednou vyskočí několik beďarů - tak to schválně jdu spočítat, jestli to sedí 🙂.

karlina23
autor
11. dub 2016

@eviicka No mně taky trápí ted beďáky,takže to bude souhlasit 😄

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru