Ahoj holky. Porad´te mi, prosím. Jsem na začátku 23. týdne a třetí den mě pobolívá podbišek. Nejsou to žádné křeče - jen je ten podbřišek takový citlivější... pobolívá, no. Když sednu třeba, když se v leže otočím atp.... Tvrdnutí břicha nemám. Výtok mám pořád stejný - takže normální těhotenský. Pohyby cítím zřetelně (angelSounds mám a srdíčko krásně nalezitelné)....
Mám s tím jít k Mudr.? Mám to takové složité s doktorem - musela bych na pohotovost (a tam už jsem jednou dostala vynadáno - v minulém, nepodařeném těhu, že co tam lezu - tak se bojím....).
Standardní kontrola (a i s tou cervikometrií, či jak se tomu říká) je přesně za týden....
Ach jo ☹
Děkuju za rady zkušených 🙂
Mohly by to být Braxton Hicksovy kontrakce. Není to komplikace, cítí je většina těhotných. Mrkni sem: http://gynweb.cz/tehotenstvi-a-porod/tehotenstv...
@no_title ...když já si právě myslím, že mi břicho netvrdne.... A bolí mě to vlastně pořád... :-/
@petrusacka to je jako věštění z koule. Pokud máš obavy, navštiv lékaře-pohotovost.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@petrusacka ahoj, jsem ve 24tt a taky mám pobolívání podbřišku, doktor říkal, že je to normální, prostě se uvnitř vše roztahuje.
Pokud by bolesti byly dlouhodobé nebo byly příliš intenzivní jela bych na pohotovost. Může ti být jedno co si myslí, nebo že brblají. Akorát ti můžou foukat, víš kam...