Prosím o radu. Jsem v 17tt a poslední 3 týdny mě pobolívá levá kyčel, dneska to je úplný mazec, skoro nemůžu chodit. Dočetla jsem se, že je na to dobrý kojenecký/ těhotenský polštář. Jenže jaký vybrat? Dlouhou žížalu nebo ve tvaru C? S jakou vyplní? Máte některá zkušenost s nějakým dobrým, ale zároveň pokud možno s cenou max. do 700 Kč? Budu ráda za tipy ☺️
@revmelin bez kojiciho polstare bych to velke bricho vubec nedala 🙂 Doporucuji dlouheho hada, do toho se clovek suprove muze zamotat.
taky doporucuju toho hada s vyplni z duteho vlakna,je to mekci a nesusti
@revmelin mám těhotenský polštář motherhood, je super, akorát dražší
Taky mám hada. Je super.
Mam polystyrenove kulicky v klasickem velkem polstari, na susteni jsem si casem zvykla, s kojicim jsem spat nedokazala (a u kojeni mi prekazel). Bez polstare by mi kycle v tehotenstvi asi upadly 😉
Jo, jestli mate doma jednu perinu navic, zkusila bych nejdriv to - smotat si ji jako valecek a spat s ni v naruci a mezi koleny.
@malytlustyhroch díky za tip, vyzkouším ☺️
Moc děkuji všem
https://m.alza.cz/maxi/new-baby-kojici-polstar-...
Mám tento a suprově se na tom spí.. 😉
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Kojici polstar mi vadil jak byl velky i se s tim spatne v noci otacelo, nejvic pomohlo dat mezi kolena klasicky maly polstarek. Jinak mam kojici od matyska s dutym vlaknem, to nesusti jak kulicky a nerusi ze spani