Holky od včerejška mě Boli dost hlava. Hlavně i v leze.. Jako by mě ji někdo sviral a u uši to taky bolí.. I jakoby uši zalejhaji. V noci nespím pořád se budim, mám noční můry je to děs. Zítra začínám 22tt. Už jsem z toho unavená. Máte nějakou prosím zkušenost?
@andrejicek24 mozna migrena. Zajdi za neurologem.
@andrejicek24 to bude migréna dej si 1000 Paralen jdi si lehnout do tmy a zkus spát. Jinak mi na tohle pomáhá nevyhladovět a pít hořčík a hodně doplňovat tekutiny a odpočívat. Pokud Ti to nepomůže tak zajed do nemocnice a měli by Tě hospitalizovat a dát případně infuzi
@andrejicek24 V tehotenstvi me take dost bolela hlava. Kdyz je ti spatne, jak jsi na tom s tekutinami? Nejsi dehydrovana? Chodis na vzduch? Take bych si byt tebou nechala premerit tlak. Jinak nevim..
Migrena je bolest na jedné strane hlavy, okolo spánku. Nezablokla sis krk?
@ivis04 je pravda že na vzduchu je to lepší taková úleva.. A piji myslím dost. Tlak jsem měla dnes 134/83.
Tohle používala kamarádka, je to tinktura proti migrénám, pomáhá to k celkové úlevě nervového systému a funguje to prý dobře 🙂 https://www.canatura.com/cbdex-tinctura-migren-5-10ml?utm_source=modrykonik3&utm_medium=link
@andrejicek24 Ja prave vubec nechtela chodot ven jak mi bylo zle, ale chlap me vzdy vytahl a pak jsem byla rada, delalo mi to dobre.
Možná bych zkusila doktora, když je ti tak špatně... Jinak dávám si hořčík...
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Jo a je mě k tomu špatně od žaludku. Hlavně bolest hlavy je velká když ležím nebo sedím.. Prosím pomoc 🙈🙏