Bolest hlavy se zaléháním uší. Máte zkušenost?

andrejicek24
9. zář 2019

Holky od včerejška mě Boli dost hlava. Hlavně i v leze.. Jako by mě ji někdo sviral a u uši to taky bolí.. I jakoby uši zalejhaji. V noci nespím pořád se budim, mám noční můry je to děs. Zítra začínám 22tt. Už jsem z toho unavená. Máte nějakou prosím zkušenost?

andrejicek24
autor
9. zář 2019

Jo a je mě k tomu špatně od žaludku. Hlavně bolest hlavy je velká když ležím nebo sedím.. Prosím pomoc 🙈🙏

sudylichozrout
9. zář 2019

@andrejicek24 mozna migrena. Zajdi za neurologem.

kiki1912
9. zář 2019

@andrejicek24 to bude migréna dej si 1000 Paralen jdi si lehnout do tmy a zkus spát. Jinak mi na tohle pomáhá nevyhladovět a pít hořčík a hodně doplňovat tekutiny a odpočívat. Pokud Ti to nepomůže tak zajed do nemocnice a měli by Tě hospitalizovat a dát případně infuzi

ivis04
9. zář 2019

@andrejicek24 V tehotenstvi me take dost bolela hlava. Kdyz je ti spatne, jak jsi na tom s tekutinami? Nejsi dehydrovana? Chodis na vzduch? Take bych si byt tebou nechala premerit tlak. Jinak nevim..

lindikova
9. zář 2019

Migrena je bolest na jedné strane hlavy, okolo spánku. Nezablokla sis krk?

andrejicek24
autor
9. zář 2019

@ivis04 je pravda že na vzduchu je to lepší taková úleva.. A piji myslím dost. Tlak jsem měla dnes 134/83.

julca9
9. zář 2019
Uživatel julca9 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od julca9.

Tohle používala kamarádka, je to tinktura proti migrénám, pomáhá to k celkové úlevě nervového systému a funguje to prý dobře 🙂 https://www.canatura.com/cbdex-tinctura-migren-5-10ml?utm_source=modrykonik3&utm_medium=link

ivis04
9. zář 2019

@andrejicek24 Ja prave vubec nechtela chodot ven jak mi bylo zle, ale chlap me vzdy vytahl a pak jsem byla rada, delalo mi to dobre.

smartieska
10. zář 2019

Možná bych zkusila doktora, když je ti tak špatně... Jinak dávám si hořčík...

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru