Ahojky holky.Zajímalo by mě,jestli některá zažila to samé.Dnes odpoledne mě začalo pobolívat v podbřišku při předklonu a při vstávání.Asi dvakrát jsem musela stát na místě alespoň 2 minuty než to trošku přešlo.Pak se to trošku zlepšilo a teď k večeru mě bolí i při ležení.Oproti jiným pohybům to dnes nebylo tolik náročné,takže z námahy to určitě není.Každopádně kdyby to bolelo i ráno,tak bych si zavolala na gyndu .Předem díky.
@vikysek0987 děkuji.Já tohle u prvního vůbec neměla.Občasné pobolívání ano,ale tohle byl včera extrém,dnes se to zdá zatím v klidu,tak uvidím.Děkuji🙂
Ano a někdy od toho týdne co jsi teď ty. U prvního to taky bylo celkem v pohodě, ale teď u druhého je to někdy docela síla. Teď jsem 23tt a řekla bych, že se to uklidnilo. Tak uvidíme na jak dlouho 😀
Ahoj, měla jsem něco podobného mezi 15. a 20.tt, bolesti břicha až křeče, nejvíc v noci. Asi dvakrát jsem pak ráno byla u dr., ale všechno bylo v pořádku. U prvního těhotenství to bylo nejhorší, u dalších dvou už mírnější a neřešila jsem to... Tak snad to u tebe bude nějak podobně, i když za návštěvu dr. nic nedáš a aspoň tě to uklidní 😉
Je to normální byla jsem kvůli tomu na pohotovosti protože mě i potom tvrdlo břicho doktorka mi řekla že se mi zkrátil čípek tak jsem dostala magnesium v injekci a pak mi vysvětlila že to co mě bolí jsou boční svaly v břiše které drží dělohu a že se napínají tak proto to bolí. A jinak to magnesium hodně pomáhalo brala jsem magnesium lactici
Holky moc děkuji 😊
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ano je Ti normální, mám bolení od začátku těhotenství je to jak se děloha roztahuje, zvedá....Kdyby Tě to znepokojovalo, nebo jsi měla jiné problémy, tak k dr.,zajdi, jinak je to zbytečné, bohužel to k těhotenství patří.....