Bolest břicha v 18. tt. Zažila jste některá?

21. čer 2022

Ahojky holky.Zajímalo by mě,jestli některá zažila to samé.Dnes odpoledne mě začalo pobolívat v podbřišku při předklonu a při vstávání.Asi dvakrát jsem musela stát na místě alespoň 2 minuty než to trošku přešlo.Pak se to trošku zlepšilo a teď k večeru mě bolí i při ležení.Oproti jiným pohybům to dnes nebylo tolik náročné,takže z námahy to určitě není.Každopádně kdyby to bolelo i ráno,tak bych si zavolala na gyndu .Předem díky.

vikysek0987
21. čer 2022

Ano je Ti normální, mám bolení od začátku těhotenství je to jak se děloha roztahuje, zvedá....Kdyby Tě to znepokojovalo, nebo jsi měla jiné problémy, tak k dr.,zajdi, jinak je to zbytečné, bohužel to k těhotenství patří.....

autor
22. čer 2022

@vikysek0987 děkuji.Já tohle u prvního vůbec neměla.Občasné pobolívání ano,ale tohle byl včera extrém,dnes se to zdá zatím v klidu,tak uvidím.Děkuji🙂

guliii
22. čer 2022

Ano a někdy od toho týdne co jsi teď ty. U prvního to taky bylo celkem v pohodě, ale teď u druhého je to někdy docela síla. Teď jsem 23tt a řekla bych, že se to uklidnilo. Tak uvidíme na jak dlouho 😀

loona
22. čer 2022

Ahoj, měla jsem něco podobného mezi 15. a 20.tt, bolesti břicha až křeče, nejvíc v noci. Asi dvakrát jsem pak ráno byla u dr., ale všechno bylo v pořádku. U prvního těhotenství to bylo nejhorší, u dalších dvou už mírnější a neřešila jsem to... Tak snad to u tebe bude nějak podobně, i když za návštěvu dr. nic nedáš a aspoň tě to uklidní 😉

chlapecektehu
22. čer 2022

Je to normální byla jsem kvůli tomu na pohotovosti protože mě i potom tvrdlo břicho doktorka mi řekla že se mi zkrátil čípek tak jsem dostala magnesium v injekci a pak mi vysvětlila že to co mě bolí jsou boční svaly v břiše které drží dělohu a že se napínají tak proto to bolí. A jinak to magnesium hodně pomáhalo brala jsem magnesium lactici

autor
22. čer 2022

Holky moc děkuji 😊

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru