Ahoj holky dnes jsem 17+0 a asi pred hodinou a pul mě vzbudila hrozná bodavá bolest na levé straně v podbřišku. Nemůžu vůbec spát nejde mi skoro chodit sedím na gauči a neustále to bolí až mi i slza ukapne a to nejsem zrovna nějaká cíťa. Přemýšlím jestli jet na pohotovost ale nechci být za blázna. Je možné že jsou to jen bolesti od roztahování dělohy? Doufám že se tu najde mamina co ponocuje a uklidní mě. Předem děkuji za odpovědi.
Urcite to muze byt roztahovani delohy 😉 ja jsem to takhle mela presne v 17 tt u obou tehu, v prvnim jsem o vikendu jela do nemocnice a v druhem uz jsem tusila, ze je to to same 🙂 ale zalezi samozrejme na Tobe a tvem pocitu, jsem taky zastance toho jet radsi nekolikrat zbytecne nez jednou pozde....
Ahoj mám to samé,ve stř jsem byla u doktora a moc mi toho neřekl, dál mi hořčík v tabletách a šlus.Kolikrát mě to bolí když sedím ale nejvíc večer,než jdu spát.Jednou to byla taková bolest,že se mi udělalo i špatně. Pak nemůžu ani spát,než to přejde.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ahojky, ja by som zavolala na gyn. a spytala sa za to nic nedas. som taky v 17TT a obcas ma bodne, ale ja to prikladam tomu ze som po gyn operacich a su to zrasty.
Drz sa, ale urcite tam zavolej, oni uz budu vedet vic.
Jana