Baculky, kdy jste cítily pohyby miminka?

vronyj
30. kvě 2016

Holky, které jste byly baculky už před otěhotněním a teď nemyslím 180cm a 75kg aby mě sem zase nepsala holka ,,kost a kůže,, :D a já měla větší depku :D ideálně jako já 180cm a cca 90kg :D ale zpět k otázce 🙂 takže holky baculky, kdy jste cítili pohyby? Prý čím větší baculka tím déle než to ucítí tak dělám malý průzkum 🙂 🙂

jaav
30. kvě 2016

Ja nemyslim, ze to ma extra vliv. Prvni mimi jsem citila 'praskani bublin' v 16 tt a druhe uz jsem vedela co citit, tak ve 13tt uz jsem si byla jista ze citim pohyby 🙂

veri0007
30. kvě 2016

@vronyj teď u druhého jsem zvědavá kdy to příjde, ale u prvního těhu jsem při 110kg a 171cm citila pohyby někdy 19.-20. týden, ale nebyla jsem si jistá zda to je ONO, ale bylo😉 Stále se to zasilovalo. Pohyby pak trochu ustály ják malá rostla a měla méně a méně místa. V pokročilém stádiu těhu jsem se musela často soustředit na to ať cítím pohyby

jitulina81
30. kvě 2016

168 cm, 80 kg a az v 24 tt.

uzsezasenudim
30. kvě 2016

to je blbost dle mě. Pohyby jsem cítila uvnitř sebe, necítila jsem je skrze svou tučnou stěnu 😀 ale někde uvnitř...jako by mi v břiše plavala ryba,... první dítě a pohyby kolem 20tt

lusesita25
31. kvě 2016

Ja sem zacla vylozene citit pohyby az ve 24tt. Jsem asi divna, ale je to tak 🙂

hromka35
31. kvě 2016

u mě kolem 18.týdne, ale s tloušťkou to asi fakt nic moc nemá...akurát pak později ty vystrčený nožičky či prdelka-jakožto nějaké vyboulení na břiše když se tam malé vrtí..no na mě to téměř nebylo vidět, ale cítila jsem to normálně, ale když jsem viděla hubenou holku tak na ní téměř bylo na břiše vyrýsované celé miminko 😀

sunnurse
31. kvě 2016

Kolem 18 - 19tt. A to už byly opravdu citelné pohyby, nějaké motýlky jsem cítila myslím už dřív.

limarka
31. kvě 2016

Jsem 21tt, hrůzných 114kg a stále si nejsem jistá. Něco asi cítím, ale těžko říct... 😕

misutkakosutka
31. kvě 2016

ahojky jsem 23 tt má 106 kg a v sobotu před bouřkou do mě mimčo tak koplo až to bylo i vidět 🙂 jinak v podbřišku do mě pořád šťouchá 🙂

misutkakosutka
31. kvě 2016

@misutkakosutka jinak šimrání přišlo tak 21 tt a to jsem myslela,že to jsou střeva ve 22 tt už jsem si byla skoro jistá a ted je to hotovka 🙂

claire90
1. čer 2016

Pred prvni dcerkou jsem mela na 158cm 72kg a prvni pohyby jsem citila ve 21tt, byl to rovnou regulerni tukanec citelnej pres bricho, do te doby jsem to nedokazala nejak pozorovat 🙂

prdecek
1. čer 2016

první 23tt a druhé 20tt

iveee
5. čer 2016

Asi v 18tt jen lehce a od zhruba 20tt kopance.Jinak si taky nemyslim,ze by to melo vliv..pohyby citim uvnitr preci. Jako pres pupik rukou necitim ani ted..mam jeste placentu vpredu.

kvispi
7. čer 2016

Já jsem ve 15tt a minulý týden jsem byla na ult. a dítě si tam skákalo, tak jsem doufala, že něco ucítím a nic ani bublinky nic necítím.

binki
7. čer 2016

16tt bublinky a 21 skoky, v prvnim 15tt skoky 🙂

petraw88
8. čer 2016

V prvním těhu 18tt. bublinky a ve 20tt. pohyby a teď od 15tt. bublinky a od 18.tt pohyby a to jsem dokonce silnější než při prvním těhu, dle mého názoru na to nemá stavba těla vliv .

lomanta
8. čer 2016

jsem větší baculka než ty a u prvního jsem pohyby cítila něco po 20.tt a druhé těhotenství od začátku 17.tt

tynice
8. čer 2016

Ahoj 🙂 čekám první a pohyby jsem cítila přibližně kolem 18tt, v 19tt už i přítel 🙂 A teď to je tak intenzivní, že mě to budí a malá si ze mě dělá asi kopačák :D

lenjii
8. čer 2016

První dcera kol 95kg, placenta vzadu a pohyby 23tt a ted 114kg, placenta na stěně břišní a pohyby od 18tt. 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru