Ahoj holky. Jsem baba hrozná zvedava. 🙈Dnes jsem byla na utz v 17 tt a můj doktor mi ještě nerekl miminka. Přitom když jsem cekala dva roky zpět syna, měla jsem u stejného doktora potvrzeneho kluka už od prvního screeningu. Takže si tu muzu ukousat nehty zvědavosti 😀
Docetla jen se, ze je souvislost mezi pohlavím a hodnotou free beta hcg z krve při prvním screeningu. Nepodelily byste se, prosim, o vaše výsledky této hodnoty a jaké bylo pohlaví či jaký odhad mate?
Diiiiky moc
@katkabella ahoj, díky a 4,7 co? Ja mám dvě hodnoty, a to f hcg 25 ng/ml = 0,47 MoM
@eiram7 jeee mi to nějak vyklouzlo 🤣 volná free beta hcg v MoM
@katkabella dekujuu! 😊 a vim, ze jsem otravna, ale nevíš ještě tu první hodnotu? MoM je pry slouceny údaj, který bere v potaz věk matky a další faktory, takže skrz to pohlaví to nevypovídá. Promin😀
Volný beta -hCG 74,00 IU/I Roche Ekvivalentní k 2,009 MoM
Tohle mám ve zprávě já a čekáme chlapecka 😉
já mám 72,26 IU/I a prý podle screeningu to vypadá na kluka a 2 dny na to mi můj doktor na poradně řekl,že mezi nožičky nic nemá 😀 😀
já mám 0,26 MoM a dle dr. to bude určitě kluk 😍
Volny beta HCG 157,0 IU/I ekvivalentni k 2,836 MoM. Mame holcicku
Já mám 80,2=1,93 a čekáme prej holku 😊👍
Ja mam 61 a mimi se zatím neukázalo 🙂
Do kolika.hodnot má být cca Kluk?
@snezenka123 do 50 kluk od 50 holcicka, ale určitě to není 100%, ptz by oak potvrzení pohlaví bylo pro doktory naprosto jednoznačné. Ale co tady kdo píše, tak to celkem odpovídá.
Ja bych chtěla hrooozne holčičku, ale podle mých hodnot to vypadá znovu na kloucka 😀
@snezenka123 pry ale záleží na týdnu, kdy je krev odebrána. Nejvyšší hodnoty hcg jsou v desátém týdnu, pak to postupně klesá. Mne odebirali krev až ve 12., tak si dělám trochu nadeje, ze je ta hodnota snížena třeba tím 😀 no nic, stejně je to 50/50
@eiram7 mě krev brali v 9+6tt. Tři týdny na to na UTZ to tipnul Dr na holku. A můj Dr nemá moc kvalitní utz a nic nejde vidět. Jdu 30.4
Já mám tři holky a kluka, tákze mě je to jedno 😉
Já měla vyšší hodnotu a máme holku 🙂 Stejně tak potom tep byl spíš vyšší, což taky ukazuje na holky. A potom teoreticky užší bříško mimča 😀 Já měla ostatně všechno na holku (chutě, pleť...), ale v duchu jsem se cítila na kluka. Pohlaví jsme se dozvěděli až po 33 týdnu.
@lula86 Však já vrčela 😀 Na UTZ 13tt mi to nechtěli říct, tak jsem si říkala, počkám do 20tt, ale ukázalo se, že moje gynda je dost na prachy a jakmile jsem si nezaplatila megaultrahyper VIP poplatek cca 3500 Kč, nechtěli mi nic říct a dost mě obecně odbývali, prý nic vidět není (bylo, mám to na videu od manžela, jen jsem nepoznala, zda to jsou kulky či zrno). Tak mi to potom řekla až jiná doktorka.
@eiram7 ahoj nevíš jak to teda je u mě?🙂
PAPP-A 2,19mIU/ml=0,98 MoM
F(beta)hCG 36,10 ng/ml=0,85 MoM
Byla jsem na utz naposled v 17 tt a určitě to bylo vidět ale ja to nepoznam a doktorka nebyla má byla jiná a byla dost protivná.
Na velký utz jdu 20.4. konečně 😂 a ten ultra poplatek na gyndě zaplacený mám 🤦♀️
Asi vam tu teorii narusim. 113 a 143 IU/I a jsou z toho kluci.
Teď 54 a holka 🙂 u syna jsem měla ale 79 a u dcery 42 😁
@flowerkacrochet Rika se, ze pod padesát u te hodnoty f hcg je to kluk a nad 50 holka. Ale evidentně to vuuubec nevychází. Aspoň podle toho, co tu holky píšou 😀
Je to zavádějící, ptz každé ženě stoupá hcg jinak a každá se dostane na jinou hodnotu. Taky hodně děla, kdy byla krev k 1. Screeningu odebrána, jelikož nejvyšší hodnoty hcg jsou v desátém týdnu, a pak to skokově klesá. Takže babo rad.
Musime si holt počkat na utz 😀 a co bys rada za pohlaví?
@lilian2111 jee tak to je vážně vtipné 😀 Teď jsi tu teorii naprosto rozcupovala 😂
@eiram7 Teď s dcerou ani nee, to by sedělo, ale zbytek mi moc nesedí no 🙄😂😂 ale četla jsem ze ve většině to vychází tak, jak píšeš 🙂 kamarádka měla pod 50 a má chlapečka.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ahoj měla jsem 4,7 vysoké a je to holka