Ahoj, chtěla jsem se zeptat, zda máte zkušenosti s Angelsoundem.. Už druhý den se snažím najít srdíčko a nic ☹ slyším jen svůj tep kolem těch 75 za minutu. I vpravo pod pupikem a vlevo nízko v podbrisku. Ale rychlejšího nemůžu najít nic, i když slyším spoustu různých zvuků ☹ u doktorky jsem byla v pondělí a vše včetně srdíčka bylo v pořádku, tak snad je stále. Myslíte si, ze muže být mimčo otočené tak, že to nejde najít? Ve kterém týdnu jste srdíčko slyšely vy? Ja jsem teď 14+0.. děkuji za zkušenosti.
@veronikava děkuji, ja si to koupila, abych byla klidnější a zatím je to naopak 🙂
@pettyynka My zatim vzdy nasli srdicko v pohode od cca 12 tt a to vzdy tak do 10 vterin. Ale jednou jsem se taky vystresovala a nemohla mimco vubec najit. Zkusila to vecer a bylo to ok. Je zatim hodne malicke, takze se jeste dokaze schovat. Takze klid a zkus to vecer. Urcite to bude dobre 👍😊
@pettyynka hlavně se nestresuj, to se stává. Já měla poslední dva týdny svoje místo lehce vlevo uprostřed mezi pupíkem a stydkou kostí a včera ve 14+5 bylo najednou napravo a trochu výš. Taky kolikrát slyším svoje ozvy a když trochu víc přitlačím, tak se tam objeví ozvy miminka.
@pettyynka je potřeba hodně namazat bříško a zkuste hledat opravdu hodně nízko hned nad stydkou kostí že začátku jsem také měla problém najít
Take jsem uzvazovala ze si ho koupim,ale prave tohodle se bojim :/ ze nenajdu srdicko a budu se stresovat. Preci jen me muj dr nedela ultrazvuky takze od 14tt jsem miminko nevidela a pristi tyden ho uvidim az ve 21tt takze verim ze vsechno bude v poradku a bojim se ze tohle by me stresovalo.
Děkuji vám všem za odpovědi. Budu zkoušet hledat dál, snad ho nakonec najdu..
@barcachejn Měla jsem to stejně, ale mě dr dělá ultrazvuk každou poradnu teda
@pettyynka hledej hoodně nízko, až v oblasti horního okraje ochlupení 😀, zkus uprostřed anebo může být pár cm vlevo/vpravo.
A podle mě je angelsounds super, vždy, když sem dlouho necítila pohyby a miminko nešlo probudit ani hlazením (cca po 24.tt),tak jsem poslouchala, jestli srdíčko tluče a byla jsem krásně uklidněná. Jinak bych asi byla pečená vařená na pohotovosti, protože jsen měla některý dny celé hodiny děti naprosto nehybný 😀
@kiki1912 ahoj, používáš každý večer jo? Slyšela jsem, že se to nemá tak co je na tom pravdy?
@matkasabina používám když o něm večer nevíme nebo spíš nevěděli. Když to neposloucháš půl hodiny tak to nic neudělá ale každý říká něco jiného. Funguje to jako ultrazvuk u dr
Přítel pak srdíčko našel hned druhý den, tak už taky poslouchám, většinou obden a jen na chvilku. Když už teď vím, kde a co hledat, je to hned 🙂 a jsem opravdu klidnější, ty tři týdny do další kontroly by byly nekonečné..
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ahoj, s angelsoundem zkušenost nemám.. ale jsem ve 39tt a byla jsem včera na ozvách, kde měří srdeční ozvy přístrojem a mimčo bylo taky špatně natočené, tak že sestřička nemohla hned srdičko najit, takže to muže byt opravdu jen polohou plodu, ničeho se neboj určitě je všechno v pořádku😊.