Holky měla bych byt 12+5 a zkoušela jsem angelsound a nic, nevím tedy jestli je lepší ležet nebo polosed, a taky přiznám ze jsem to zkoušela jen krátkou chvíli ale myslíte, ze muže mít vliv i zaklonena deloha? Kdy jste vy poprvé slyšely ❤️? Přeji hezky konec roku všem a v novem roce jen zdraví 🍀
@kosi_cek dekuju za odpověď, minuly týden na kontrole ještě dr říkala ze je zaklonena a mám cvičit na čtyřech případně spaní na břichu. Co se tyče močení, tak je fakt, ze chodím víc. To znamená, ze by se mohla otáčet?
Já slyšela tak v 11 možná v tom 12tt. V leže, nejlépe natažené nohy.. a opravdu hodně nízko.. chce to ticho v okolí a ze začátku čas 😊
Já poprvé poslouchala v 11+0tt, a nenašla jsem ani 11+1tt a 11+2tt
Tlačila jsemm dolu pod stydkou kost a nic, vystresovala jsem se natolik ze se mi pak zdál sen o ZT, naštěstí v 11+5tt jsem měla plánovanou kontrolu a srdicko bílo jako zvon, takže je to o štěstí, náhodě 🙂 hlavně i o tom jak je mimi zrovna uložené 🙂
Zkousela jsem tedy i včera v 11+6tt a zase nenašla, prisri tydenn jdu na screening
Takže ho nevyndam dřív než ve 14tt 🙂
Dellohu zaklonenou mam taky, čekám třetí a vždy kolem 10TT jsemm ji měla už správně, lez hodně na břiše já nedělala kočičí hřbety ale ležela jsem a spím do teď na břiše 🙂
Já jsem třeba včera nenasla a už se mi taky zdálo, ze jsem o nej přišla a dneska jsem zase našla. Jsem 10+4. U prvního jsem ho neměla a bylo to lepší. Kazdopadne dělohu mám taky zaklonenou…
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
I zakloňená děloha se v těhotenství dostává do normálního postavení, už by to tak mělo být (cítíš např. častou potřebu močit?). Jinak jsem ten přístroj nikdy nezkoušela, ale zkusila bych to nejlépe v leže (jako u dr.) a s plným močákem, protože ten dělohu vytlačí ještě výš - nad stydkou kost, takže v tomto týdnu pak bývá už i hezky hmatná právě v leže,v jiných (vertikálnějších) polohách a po vyčůrání se ale stále dokáže dost schovat do pánve.