Angel sound. Jak často se může použít dle dr.?

drndadrnadova
15. led 2022

Ahoj. Mám Angel sound - zajímá mě jeho bezpečnost. Prosím o ty co se ptali lékaře co Vám na Angel Sound řekl jak často se může použít.
Děkuji za reakce.

teress1215
15. led 2022

@drndadrnadova ahoj, lékaře sem se na nic neptala. AngelSounds sem si pořídila kvůli dvoum předchozím potratum a srdíčko sem poslouchám jednou max dvakrát do týdne, pak sem začala cítit pohyby a přestala sem používat. Nyní sem 27tt a na malého to nemělo žádný vliv.

lachipie
15. led 2022

Měla jsem angelsounds a ptala se doktorky a ta mi řekla, že kdybych tím hodlala to dítě šmírovat půl dne nonstop tak možná by se nechalo uvažovat nad zdravotní nezávadností, ale že si na chvilku občas poslechneš srdíčko, to ničemu nevadí.

drndadrnadova
autor
15. led 2022

@teress1215 super díky

drndadrnadova
autor
15. led 2022

@lachipie diky to jsem ráda

martulka88
15. led 2022

My jsme pořídili doppler - je to dražší a používají ho i lékaři. Před rokem jsem porodila mrtvého syna a proto jsme se rozhodli zainvestovat a poslouchat. Od 10tt do nějakého 25tt jsme pravidelně poslouchali každý den - ale vždy jen najít srdíčko - jaká je odezva. Od té doby, když se mi něco nezdá (jsem 34tt). Když jsem to řekla doktorovi - ten mne i rodil (mladý doktor) a chtěl mne mít pod dohledem v tomto těhu, tak nic nenamítal. Ba naopak chápal, že chcu mít klid na duši.

teress1215
15. led 2022

@drndadrnadova ale vypinala sem hned jak sem srdíčko našla 😊 občas to trvalo než sem ho našla ale jak sem ho uslysela tak sem vypinala

littlecharm
16. led 2022

Používala jsem v 1. těhotenství - asi od 13.tt a později v době, kdy jsem třeba celý den necítila pohyby a pak hlavně ke konci těhotenství, kdy už dítě nemá moc místa na přetáčení se a moje dítko moc akční zrovna nebylo a já měla vsugerovanou představu, že se mi narodí mrtvé dítě, takže mě to srdíčko na chvíli uklidnilo. Dceři je teď 6 let a žadný vliv to na ní nemělo. U dalšího těhotenství jsem neměla potřebu používat angelsounds, jelikož syn kopal a přetáčel se snad pořád, navíc reagoval na můj hlas a kopal na můj pokyn, když jsem měla pocit, že nějak dlouho “nic”. Takže je to určitě fajn věc, ale nepřehánět to, asi jako se vším 🙂

luciaanaa
16. led 2022

@drndadrnadova Také jsem používala, každý den. Vždy jsem našla ❤️ poslechla a vypla. Měla jsem jí i pak v porodnici když jsem čekala na plán. cs a nikdo nic neříkal. To jsou podle mě horší věci kterým je lepší se v těhu vyhnout. Ale Angel sould k nim asi nebude patřit, aspoň máš klid že je vše ok a to je podle mě důležité

lvl16
16. led 2022

Používala jsem ho cca od 12tt a dvě gynekoložky mi to schválily. Těch pár minut obden nemůže nijak uškodit. Určitě to je lepší varianta, než být vystresovaná matka.

intonace
17. led 2022

Já poslouchala každý večer asi od čtvrtého měsíce. Pohyb jsem zaznamenala i během dne,ale večer před spaním jsem poslouchala chviličku. Mám i pár nahrávek. Pokud na tom nejsi připojena dlouho, myslím, že nevadí...

sherryel
17. led 2022

@drndadrnadova : jak se říká všeho z mírou, já poslouchala jen když jsem měla špatný den, blbou náladu či mi bylo ten den blbě. Jedna minutka a hned to člověku psychicky pomůže. Ale jak už tu někdo psal, Dr. Nic nenamítal když budu poslouchat pár minut denně.

lister
22. led 2022

Angel sound je vlastně ultrazvuk. Přičemž není zobrazován obraz ale jen zvuk vysíaného a příjímaného vlnění . Srdeční ozvy. Ultrazvuk = zvuk, který ucho neslyší, fyzikálně se jedná o dopplerův efekt. Je to zcela bezpečné, zvláště ve frekvencích a četnosti jak je používáno v těhotenství. Klidně poslouchejte. Doporučuji si zvuk srdíčka prostřednictvím angelsoundu i nahrát, budete mít památku. 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru