Měla bych dotaz na screnningu mi řekli, že vpravo v děloze mám amniální pruh, ale že se nemám čeho bát, měl to tak někdo ?? Druhá otázka: Příští týden nás čeká matrika, s přítelem máme každý jiný trvalé bydliště, bydlíme ted v najmu, chtěla bych do rodného listu dítěte zapsat trvalé bydliště přítele, ale prej se tam dává automaticky bydliště matky, řešil to někdo? nebude s tím problém?
V rodném listě je místo narození, ne trvalé bydliště.
Ale automaticky dostane trvale bydliste matky tak jsem to mela já i moji pojišťovnu dostali oba kluci
Simmonartovy provazce aneb amnialni pruh... Co chceš vědět ? Vím o tom dost , ale osobní zkušenost nemám .
@jituli84 Ne , amnialni pruh je nebezpečný v případě , že je zjištěn v děloze v 1.trimestru .Neboť v té době se vyvíjejí končetiny a tyto ,,zdeformované " plodové obaly mohou amputovat prsty či celé končetiny miminka .V tvém tydnu( soudím podle toho , co máš na profilu ) je jakékoliv nebezpečí raritní .Může se stát , že už tam prostě příště nebude .V současné chvíli už plod nijak neohrožuje .A tebe zcela určitě neohrožuje .
@jituli84 Mně amniovy pruh zjistili také na utz ve 21 týdnu a a také řekli, že v tak vysokém tydnu se není čeho bát (ale raději detailně zkoumali všechny končetiny). Malá se narodila v pořádku.
@jituli84 tak zajdeš pak na úřad přepsat trvalé bydliště. Pokud je to kvůli školce, tak je na to spousta času. Spousta lidí ho přepisuje až těsně před zápisem.
@purplerain Jj taky jsem tam byla dýl, vzala to pěkně z detailu 🙂 No zjistily mi to až ted, někde jsem dokonce četla , že je to pozustatek zamlklého dvojčete, což mi teda říkal přítel, ale to snad v našem případě odpadá
@betelgeuzz jj děkuji
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
V rl trrv. Byddlisste nenii