Ahoj. Vy co už máte miminka narozená, jsou aktivní ve stejnou dobu jako byli ještě v bříšku nebo se to změnilo? Malá je v bříšku nejvíc akční večer nebo brzy ráno, někdy i v noci. Naopak přes den se hýbe jen příležitostně. Změní se to po porodu nebo to bude pravděpodobně stejné? Máte někdo zkušenost?
U mě to tedy tak u první bylo. Celý den se skoro nehybala, jen kolem šesté až sedmé hodně. Otáčela se sem a tam. Když se narodila, byla to nejvhodnější miminko. Jen se kojila a zbytek prospal. Jen tedy od té šesté večer řvala. Vůbec sme nevěděli co s ní.
Na to jsem taky zvědavá, protože ten rarach v břiše snad vůbec nespí. Pořad kope, škytá, prevaluje se a roztahuje se. Dřív jsem aspoň v noci měla klid, teď se vrtí i v noci.
V břichu to bylo v pohodě, po narození je malá jak satan
Neco jinyho je pro dite byt ve vode a neco jinyho je pro nej byt uz venku, kde pusobi gravitace. Mozna ikdyby chtelo tak muze kopat i ve stejnou dobu, ale nema na to uz svaly a silu... v brise mala byla vklidu, venku taky prvni mesice.
Syn začínal ožívat v bříšku v deset večer, ke konci jsem myslela, že mě prokopne 😀 Teď má pět měsíců a od začátku krásně spinká 🙂 Taky jsem měla obavy, ale brzy pochopil, že v noci se prostě spí.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ani ne, jak se hybes, chodis, miminko pohupujes a spí, když jsi v klidu, je víc vzhůru.