Zdravím, poslední dobou mě strašně trápí zacpa a sem v 6 měsíci , poraďte co stim....
@zelenaesmolda 100% džusy a vodu
@nikolkarybarova77
zkusila bych zmenit pitny rezim,doplnit vlakninu.
Ja jsem mela treba po porodu tak tvrdou stolici,ze jsem jit na wc bylo horsi nez porod.Pomohlo mi stridat tekutiny.Pila jsem tenkrat vesmes balenou vodu.
@zelenaesmolda a jakou balenou vodu? Já právě myslela ze ty džusy sou v pohode kdyz spu 100%
@nikolkarybarova77
promin,blbe jsem to napsala.Ja sjem pred a po porodu pila z 90% balenou vodu,kdyz jsem zacala pit i caj a normalni z kohoutku tak se to upravilo.
Jinak dzusy obsahuji hodne cukru,na to taky pozor.
bereš železo?
@nikolkarybarova77 mna zachranila lactuloza.
@hojda neberu , mam ?
@nikolkarybarova77 Těhotným ho často předepisují a to pak způsobuje zácpu.
@hojda nene nic takového mi doktro nepredepsal
@amelia000 co to je ?
Znam moc dobre, ja mela tehotenskou cukrovku, takze jsem si moc nemohla pomoci stravou a resila jsem to glycerinovymi cipky.
@lentilkah mě v lékárně doporučili pouze teplou vodu a jeste nějaké prášky... ale čípky ty rikali ze moc nedoporučuji
@nikolkarybarova77 zmakcovac co ti aj crevami pohne. Kludne celw tehu a aj male deticky to beru. Pozri na nete.
@nikolkarybarova77 Proc ti nerekli?
@lentilkah ovuli tomu ze to dráždí streva
@nikolkarybarova77 Aha 😀 Davaji se i detem, nevim, co by na tom ta streva drazdila, je to jen tuk 🤷
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@nikolkarybarova77
co pijes?