Zdravím,
vím, že jsou tu podobně založená témata, ale jsou už několik let stará, atak mě zajímají názory hlavně pražských maminek, kam v Praze na 3D ultrazvuk? A cca v kolikátém týdnu je to podle vás nejlepší. Názory na internetu se liší.
Díky 🌹
Já byla tady https://www.pg2.cz/ střídají se tam doktoři z nemocnice U Apolinare.
My jsme objednaní do Gennetu, hodně ho chválí na diskuzích. Já s nima moc dobrou zkušenost nemam z vyšetření na rakovinu prsu, kdy jí máme v rodině z obou stran a moje obvoďačka mě k nim poslala,aby mi vypočetli pravděpodobnost. Dost mě odbyli,ale to už je několik let. Do Podolí jsem chodím na screeningy a děs..nejsou příjemní ani ochotní a když už, tak to neumí pořádně. Nemáme ani jednu pěknou fotku a z 3D vůbec ne... Jsem 21+0 a za měsíc jsme objednaní do toho Gennetu, dělají to o víkendy, takže taky super, že partner ani já si nemusí brát dovolenou. Zeptají se v kolikátým jsi a podle toho ti dají termín. Už při objednání moc příjemná sestra, vysvětlí, o všem informuje a myslím, že řikala 1.100,- cca za jen fotky a za 1.340,- i s videem nebo tak nějak...za 400,- když se nic nepodaří a fazolka nebude spolupracovat.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ahoj, byla sem 2x v Podoli a spokojenost...koukni na jejich stranky, maji presne v jakem tydnu se maji maminky objednavat atd.....nepamatuju si uz cenu, ale dostala sem nekolik fotek + CD (to sem si musela prinest a na to mi nahrali cely ten utz)....ukazou mimco a zaroven ho zkontroluji..byla 2015 a 2017.