Ahoj holky, premyslim, ze si necham udelat fotku uz 3D ultrazvuku. Vy, co ji mate a mate uz miminko na svete... Bylo pak opravdu podobne vyobrazeni na fotce nebo ve skutecnosti vypadalo uplne jinak?
@lela82 u kvalitniho tam neni menit na te podobe.Je to krasny
Ano, je si podobná 🙂
Ja se s dvolenim tady k tomu tematu pripojim s otazkou 🙂 kdyz si chci nechat udelat 3D ultrazvuk musim si o to nekde zazadat nebo proste vsude kde ho delaji se tam mohu objednat a zaplatit si ho? Moc bych ho chtela a vubec nevim jak na to 🙂 moc dekuji za odpovedi...
Jo je tam podoba když tak na to koukám 😊
@barcachejn většinou to nabízí na screeningu,aspoň jako to tak měla 👍
@barcachejn ja se objednala na 3D utz do Podoli, mam nekolik fotek + video na CD. Byla jsem 2x, je to hezka vzpominka. Muzete se objednat kamkoli, kde ho delaji.
@karla2015 Moc dekuji 🙂
@barcachejn kamkoliv chcete, ale objednejte se radši dříve, bývá dost plno, my jsme to kvůli mému laxnímu přístupu prošvihli. 🙄
@pipi_puncocha A to se muzu objednat kdykoli? Je jedno v jakem jsem tydnu? Ja jen jestli se nedela nejak specielne az v nejakem urcitem tydnu.
@barcachejn mně bylo řečeno nejlépe mezi 25-28tt
@barcachejn ideálně se objednat na 26tt +/- 2 týdny.🙂 já jsem to začala řešit právě až nějak okolo 24tt a už bylo všude plno...
@barcachejn Na strankach zarizeni, kde 3D utz delaji, maji vetsinou doporuceni, v jakem tydnu se objednat. Radeji volat drive. V Podoli - vyšetření provádíme v týdnech 14+0 až 17+0 a 26+0 až 30+0. Driv jsem si musela prinest svoje CD, na ktere to nahrali.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Podoba tam je ☺️