Ahoj holky, budu začínat 25 tt a mám bolesti jako při MS, které vystreluji až do stehen. Je to normální? Já myslela, že je to na začátku, když se zvětšuje děloha, ale ta bolest jde až do stehen. Ležela jsem za tehu už třikrát v nemocnici, tak nechci plasit a před dvěma dny, mě tak zabolelo břicho až jsem zajecela a přitel se vrátil z chodby domu, ale přestalo to. Co to může být? Nechci po 4. do nemocnice. 😅 😖
@sachmet8 Tak děkuji moc, uklidnila si mě. 🙂 Jsem už po všem plasan. :D
@sarivojvodova kdyby mne tehdy nekdo rekl, ze je to normalni, byla bych stastna.... Taky jsem plasila, brecela atd...... Ted si hraju na chytrou akorat 🙂)))
@sachmet8 Ale prd, už jsi zkušenější prostě. 😀😊 Mě v nemocnici řekli, že můžu rodit už ve 30 tt, tak se všeho děsím.
@sarivojvodova mě taky boleli nějak kolem 25 tt.možná o něco dřív záda a třísla, šílený, v noci jsem nespala ,kolikrát i bolesti brecela... Ale je to tím jak se roztahuje pánev:-/ každý tu bolest má jinak.... A pak mi to že dne na den přešlo a dr mi řekl že v období 20-25 tt, to bejva a pak ještě kolem 32 tt- toho jsem se bála ale ug mě to pak nebolelo🙂
A nebo si pro svůj klid zavolej na gyndu a optej se na to🙂 ale bude to rozšiřujíci se dělohou atak....
Zajed si do nemocnice na gyndu ....mrknou jak to vypada a jestli se ti nezkracuje cipek budes mit klid ..... lepsi 100x zbytecne nez 1x pozde.
U me z toho byl predcasny porod.
@andysek2512 Nad tím jsem také přemýšlela, abych nevypadala za blázna, tak že to bude tímhle. 🙂
@pako5 Nemocnici mám hned na poli za bytem, takže blízko, kdyby něco, chci ještě počkat, ale teď jsem se vzbudila, usla jsem na dvě hodiny a stejně to bolí.
Já osobně bych okamžitě jela. To, že vás tady x lidí uklidní, že je to normální, vám nepomůže, pokud by se cokoliv stalo... Jediný, kdo by mě byl schopen opravdu uklidnit by byl mudr. s monitorem. Chápu, že nechcete znovu do nemocnice, ale myslete na mimi, ať jste ok oba! 😉
@sarivojvodova ale určitě by si za blázna nebyla.... mě to bolelo pár dní a pak už jsem fakt nevěděla, hlavně jsem byla uplně vyřízená a unavená a taky jsem jela na gyndu, kde mi dr dal čípky na 3 dny které mi nepomohli a ještě jsem z nich měla průjem :D no ale co, ale uklidnil že to nic není 🙂 ale určitě je lepší si zavolat alespon na gyndu a zeptat se sestřičky nebo si rovnou zajit do nemocnice 🙂 každého bolí něco a pokaždé to třeba má jiný důvod...
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ahoj, ja mela nekdy kolem 25.tt to same. Je to uplne normalni, rozsiruje se ti deloha a kazdeho to boli jinak. Nekdo kvuli tomu nemuze ani chodit. Urcite nepanikar, jela bych k doktorovi az kdyz to bude neunosne... Mne to bolelo cca tyden. Pokud k tomu nemas jine problemy, zkus to jen tak prejit 🙂